A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День дитинства

Дата: 01.06.2022 16:41
Кількість переглядів: 542

Фото без описуТрадиційно у перший день літа ми відзначаємо День захисту дітей!

Це свято завжди несло радість та надію. Але цьогоріч ця дата особлива. Вона відбувається в період воєнного стану, жорсткої війни, нав’язаної нам російським агресором.

       Набатом болю б’ють у наших серцях страшні цифри... 243 дитини різного віку стали небесними янголятками. Сьогодні, усі чемерівчани та люди, які тимчасово оселилися у нашій громаді, вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання. А в небо злетіли паперові ангели, які стали даниною пам’яті та символом невинних дитячих душ.

     Усіх присутніх мали змогу привітати Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко. Приємною частиною дійства стало нагародження переможців фотоконкурсу «Мої Чемерівці – найкращі!».  А також подаровано футбольні сітки гравцям місцевого клубу «Група здоров’я».  В рамках святкування Дня захисту дітей відбувся концерт учнів Чемеровецької школи мистецтв. Паралельно протягом дня працювали локації: Kinder-толока «Щасливе дитинство – мирне дитинство» від бібліотеки для дітей, Art-майстерня «Країна дитячих мрій», яку організували працівники ІРЦ, а також аква-грим на малюнок на асфальті завдяки працівникам школи мистецтв. Найменших розважали аніматори та працювало бульбашкове шоу. Також всі бажаючі втілювали свої мрії у малюнку на асфальті. А гарного настрою додали солодкі гостинці від депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко,  благодійного фонду "Карітас Чемерівці" УГКЦ та ФОП Карвана В. Ф.

      Найголовніше у цей день — пам’ятати, що дитинство — це радість, мрії та надія. І ми маємо зробити все, аби наші діти були щасливими.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь