Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Експрес-огляд проведення заходів по водозабезпеченню

Дата: 16.06.2022 13:41
Кількість переглядів: 392

Фото без опису Черче

Завершено ремонтні роботи на вітці сільських водомереж по вулиці Шевченка. У складних умовах прокладання траншеї в кам»янистому грунті  проведено  заміну старих металевих труб на сучасні пластикові на відстані 600 метрів. До двох десятків домоволодінь по-новому підведено водопостачання. А також прокладено нову вітку до масиву, де раніше централізованого водозабезпеченняя не було. 

Кочубіїв

 Днями розпочато ремонтні роботи на свердловині. При допомозі крана  «Комунсервісу» працівники місцевого господарства витягнули  обладнання, що вийшло з ладу.  Сплановано заходи по його ремонту та придбанню ПП»Кочубіївське» необхідних  матеріалів. Далі будуть проведені роботи з монтажу відновленої системи функціонування сверловини.  І мешканці вулиць Подільська,  Незалежності та Затишна знову матимуть якісне водопостачання.

 Жердя

Завершено часткову заміну водорозподільної системи, чистку та дизенфекцію  водонапірної башти, придбано труби та сплановано прокладання вітки водогону до вулиці Польова.

Чорна

 Працівниками «Комунсервісу» сьогодні розпочато під»єднання до нещодавно збудованої   вітки сільських водомереж  по вулиці Перуна загальною протяжністю понад 1 кілометр. Наразі  завдання для майстрів – зробити 14 врізок, окремі  мешканці  планують доєднуватися до сільського водогону самостійно.  Так, завдяки співпраці  селищної ради з ТОВ   «КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ  ГРУП» ще одна вулиця у селі буде забезпечена якісною питною водою.

Слобідка- Скипчанська

Розпочато заміну зношених металевих труб на  ділянці сільського водогону протяжністю 500 метрів  по вулиці  Героїв Небесної Сотні. Сучасні пластикові труби закуплено  ще раніше за сприяння ПП «Україна-Агро-2С». Сьогодні спецтехніка «Комунсервісу» приступила до прокладання траншеї.    На першому етапі заплановано відновити постачання води до 18 споживачів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь