Здорове харчування дітей – в теорії і на практиці
Сьогодні на базі Чемеровецького ліцею №1 відділом освіти, молоді та спорту проведено семінар-навчання для медичних працівників та кухарів за темою «Нормативно-правові основи та технологічні засади формування інноваційного меню здорового харчування». З вітальним словом до учасників звернулася начальник відділу Ірина Качуріна. Про дотримання гігієнічних вимог, як запоруки безпечного харчування, та функціонування системи НАССР проінформували головні спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Наталія Бойко та Ганна Ляміна, про дотримання норм санітарних регламентів при організації харчування - головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам'янець-Подільського районного управління Ірина Коритник. На завершення у практичній частині заходу для учасників семінару проведено екскурс цехами шкільного харчоблоку. Впродовж ділового спілкування лейтмотивом звучало: якщо хочете виростити дитину щасливою, то виростіть її здоровою.