A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«Поліція і громада – співпраця в цілях безпеки»

Дата: 24.01.2018 17:08
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

Сьогодні після завершення засідання колегії облдержадміністрації Чемеровецький селищний голова Олександр Собань спільно з головами об’єднаних територіальних громад та райдержадміністрацій в актовому залі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області взяв участь у нараді, де обговорили нагальні питання взаємодії поліції з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 Забезпечення профілактики злочинності наразі набуває все більшого суспільного значення. Чемеровецька селищна рада з розумінням ставиться до проблем правоохоронної діяльності. 

Питання ефективності заходів, які вживаються для забезпечення публічної безпеки і порядку, дієвої протидії злочинності та правопорушенням, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, впродовж 2017 року були першочерговими питаннями роботи виконавчого комітету селищної ради.

З метою реалізації заходів посилення контролю за недопущенням правопорушень, удосконалення форм і методів профілактичної роботи, покращення матеріально-технічного забезпечення інспекторів поліції у сільській місцевості та громадських формувань з охорони громадського порядку рішенням сесії селищної ради від 11 травня прийнято Програму профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Чемеровецької селищної ради на 2017 – 2020 роки. На реалізацію заходів передбачених програмою, зокрема, встановлення системи відеоспостереження у минулому  році профінансовано 80 тис.грн.

В напрямку протидії вуличної злочинності, забезпечення охорони публічного порядку та підвищення ефективності діяльності громадських формувань рішенням сесії від 22  грудня 2017 року прийнято Програму покращення координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони публічного порядку на території Чемеровецької селищної ради на 2018-2022 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь