A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Участь у обласному пленері художників-викладачів

Дата: 21.06.2017 17:11
Кількість переглядів: 635

Фото без описуВпродовж 13- 17 червня  викладачі  Чемеровецької дитячої художньої школи  взяли участь в обласному  пленері  художників – викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Краєвиди рідного краю».

                У смт Сатанів Городоцького району в санаторно-курортній зоні, який провів Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва. У ньому взяли участь 22 викладачі з 14 мистецьких шкіл області.

Для учасників пленеру у перший день було проведено екскурсії по визначних місцях старовинного Сатанова: руїнах Сатанівського замку, Свято-Троїцького монастиря, дзвіниці Свято-Троїцького монастиря. Побували у печерах монахів, на руїнах стародавньої міської в’їзної брами у Сатанів, на берегах звивистого Збруча, на штучному водоспаді та мали змогу оздоровитись цілющою водою з джерел на території курорту.

                 Протягом трьох днів викладачі-художники мали можливість збагатитися новими враженнями та передати їх у своїх роботах. Споглядаючи красу природи, викладачі написали на своїх полотнах церкви, монастирі, синагогу, розташовані на території Сатанова, а також  пейзажі і натюрморти.

Професійним журі було проведено огляд робіт і визначено переможцівз них Панасюк Любов Семенівна та Савчук Наталія Миколаївнабули нагороджені грамотами.

                Пленер показав високий рівень професійної майстерності викладачів, їх невтомний творчий пошук, дав можливість  ще раз переконатись, які чудові професіонали працюють з дітьми


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь