A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Обговорювалися напрямки у співпраці

Дата: 20.02.2018 17:19
Кількість переглядів: 781

Налагодження й розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами району є пріоритетним завданням Чемеровецького районного центру зайнятості.

Директор Чемеровецького районного центру зайнятості Любов Бевз проінформувала Чемеровецького селищного голову Олександра Собаня про послуги служби зайнятості роботодавцям та населенню, які надаються у тому числі й дистанційно, через електронні сервіси; обговорили перспективи та можливості створення нових робочих місць, питання сприяння розвитку малого підприємництва на селі, легалізації зайнятості, можливості надання виїзних соціальних послуг на територіях громад. У ході конструктивного діалогу обумовлено шляхи співпраці районного центру зайнятості та об’єднаної територіальної громади у напрямку реалізації програми зайнятості населення. Зі слів Олександра Собаня, «зайнятість мешканців територіальної громади є одним із першочергових завдань, адже утворення таких громад покликане сприяти поліпшенню добробуту кожної людини.

Під час зустрічі мова йшла й про організацію громадських робіт. Відтак жителі сіл матимуть, хоч і тимчасові, але працю і заробіток, а роботодавці – необхідних працівників для виконання певних робіт. «Таким чином, у кожного безробітного з’явився шанс отримати не лише додаткову матеріальну підтримку, але й внести свій вклад у розвиток і добробут свого населеного пункту», - відзначила Любов Бевз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь