A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відвідали родини, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 22.11.2017 17:25
Кількість переглядів: 905

Фото без опису

Спеціалісти із соціальної роботи відділу з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради не залишають поза увагою ті сім’ї, які найбільше потребують уваги, допомоги у вирішенні їхніх проблем, виховання дітей та психологічної підтримки.

Так, згідно плану роботи відділу соціальні працівники сьогодні, відвідала 5 сімей із сіл Збриж та Сокиринці, де виховуються 9 малолітніх дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та у яких  батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки, зловживають алкогольними напоями та потребують сторонньої допомоги.

Під час зустрічей обговорювались питання належної організації виховання дітей та їх відвідання  навчальних закладів, ведення домашнього господарства, створення відповідних житлово-побутових умов для їх комфортного проживання, скеровано до раціонального використання коштів та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Разом з тим, провідним спеціалістом відділу з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради Людмилою Кузнєцовою та соціальним працівником Аллою Даніловою здійснено перевірку стану соціального обслуговування 8 підопічних у згаданих населених пунктах.   Подвірний обхід здійснено з метою моніторингу якості надання соціальної послуги догляду вдома; зі старенькими поспілкувались працівники відділу, вивчено потреби підопічних щодо забезпечення паливом та стан оформлення житлово-комунальних субсидій. Проведено роз’яснювальну та інформаційну роботу, вивчили потреби та побажання підопічних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь