A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Освіта громади – за чисте довкілля

Дата: 04.05.2017 17:30
Кількість переглядів: 719

Оголошена селищним головою Олександром Собанем весняна акція з благоустрою виходить на фінішну пряму. Навчальні  заклади  Чемеровецької селищної ради активно долучились до її проведення та  взяли участь в трудових  та природоохоронних заходах.

Отож, результати – у цифрах та фактах.

В рамках проведених  акцій  налагоджено роботу трудових десантів у складі учнів, вчителів, громадськості по  прибиранню  територій  шкіл, пам’ятників, парків, скверів, алей, газонів, прибережних смуг річок, розчищенню джерел.  До  заходів залучено 2114 учасників, прибрано та впорядковано 43 га площі територій,   встановлено 19  урн  для  збору  сміття, налагоджена робота по його утилізації, ліквідовано 22 сміттєзвалища, побілено і обкопано 1437 дерев,  насаджено квітково-декоративні рослини, облаштовано 18 шкільних садів, висаджено 1245 дерев та  191 кущ. У квітково-декоративному відділку НДЗД шкіл посаджено квіткові  рослини, організовано розчищення  18 джерел, виготовлено та встановлено 39 шпаківень .

Учнівські та педагогічні колективи долучилися також до проведення серед громадськості природоохоронних заходів. Виготовили екологічні попереджувальні знаки, розповсюдили листівки–звернення до громадськості з проханням збереження довкілля, випустили місцеві газети, у яких висвітлюють найважливіші екологічні проблеми території населених пунктів, організовують виступи екологічних агітбригад. У загальноосвітніх навчальних закладах проведено уроки в зелених класах,  лінійки, бесіди, дискусії, конкурси читців, свята, конкурси плакатів та малюнків на захист природи, анкетування, акцію «Майбутнє  лісу в твоїх руках»,в рамках якої пройшов конкурс на кращий малюнок та на кращий твір на тему «Людина і ліс».  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь