A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ГОТУЄМО МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДЛЯ РОБОТИ НА СЕЛІ

Дата: 14.09.2017 17:50
Кількість переглядів: 729

Створення умов для  ефективного та доступного для всіх громадян медичного обслуговування- першочергове завдання органів місцевого самоврядування.

Сьогодні основною  перешкодою для організації якісної медико-санітарної допомоги в населених пунктах громади є недостатній рівень забезпеченості галузі кваліфікованими медичними працівниками, що призводить до несвоєчасного виявлення хвороб та їх ускладнень.Нагальною потребою є омолодження кадрового потенціалу. Такий стан справ вимагає необхідності здійснення комплексу заходів, спрямованих на розв’язання проблем та підвищення ефективності  медицини.                                             

В рамках  Програми місцевих стимулів  щодо навчання в  медичних  закладах на 2017-2020 роки прийнятої депутатами Чемеровецької селищної ради, сьогодні в кабінеті селищного голови Олександра Собаня відбулось підписання договору між керівництвом органу місцевого самоврядування, представником Чемеровецького медичного коледжу та двома студентами-першокурсниками, які були відібрані спеціально створеною комісією.

За умовами договору Чемеровецька селищна рада зобов’язується протягом 4 років  вносити плату за освітню послугу у сумі 44780 грн. (за весь курс навчання), а одержувач освітньої послуги –прибувши після закінчення навчального закладу  за місцем направлення Замовника,  відпрацювати не менше п’яти років.

Згадана  Програма  сприятиме забезпеченню медичних закладів громади кадрами, поліпшенню стану здоров’я населення  шляхом забезпечення доступу до кваліфікованої медичної допомоги.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь