Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

В селищі відзначили День вшанування учасників   бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2018 17:56
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Чимало літ минуло відтоді, як вийшли з Афганістану війська, але рани цієї війни кровоточать і досі. Не можуть матері забути загиблих і покалічених синів, а дружини та діти – своїх чоловіків та батьків,

В рамках заходів щодо Дня вшанування учасників   бойових дій на території інших держав і  29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у селищі Чемерівці  урочисто відзначили знаменну дату, участь у заходах  взяли селищний голова Олександр Собань та працівники апарату селищної ради.
 У супроводі духового оркестру урочистим маршем усі учасники зібрання, попереду якого ішли учасники бойових дій, вирушили з центральної площі селища до пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. До підніжжя монументу очільниками району,  селищним головою урочисто пакладено квіти. Усі присутні віддали почесті  героям, які з честю виконали свій військовий обов'язок і робили все, аби зберегти мир і подарувати іншим народам свободу та  надію на кращу долю. Проте багато з них не повернулися до своїх домівок і передчасно пішли з життя.  Саме про це говорив у своїй промові настоятель  УГКЦ Василь Демчишин. Трохи згодом він  відслужив поминальну панахиду за загиблими земляками. 
Урочистості продовжились у Центрі культури, дозвілля і мистецтв.  Там за участі аматорів місцевої сцени було підготовлено змістовний тематичний захід. Перед присутніми із словами вітання виступили керівники району та  очільник громади Олександр Собань. Він висловив побажання воїнам - інтернаціоналістам,   їхнім рідним і близьким здоров'я, довгих років життя, мирного неба та щоб подібні жахливі сторінки історії ніколи не повторювались,на завершення промови вручив Подяки об’єднаної територіальної громади  та матеріальну винагороду трьом учасникам бойових дій.

 

               

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь