A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

18.12.2023

Дата: 18.12.2023 14:08
Кількість переглядів: 104

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

1. Про погодження проєкту Програми військово-патріотичного виховання молоді, організації підготовки громадян до строкової служби в Збройних Силах України, військової служби за контрактом та служби у військовому резерві на 2024-2026 роки.

2. Про погодження проєкту Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Чемеровецький центр первинної медико – санітарної допомоги» Чемеровецької селищної ради на 2024-2026 роки.

3. Про погодження проєкту Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Чемеровецької селищної ради на 2024- 2026 роки.

4. Про погодження проєкту Програми розвитку архівної справи на 2024- 2025 роки.

5. Про погодження проєкту Програми заходів національного спротиву, організації мобілізації, забезпечення життєдіяльності та функціонування Чемеровецької територіальної громади в умовах воєнного стану на 2024 рік.

6.Про погодження проєкту Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним та евакуйованим особам на 2024 рік.

7. Про погодження проєкту Програми про надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян на 2024 рік.

8. Про погодження проєкту Програми відшкодування витрат на надання пільг з послуг зв’язку та виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2024 рік.

9. Про погодження проєкту Програми «Ветеран» на 2024-2026 роки.

10. Про погодження проєкту Програми підтримки сімей, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги на 2024-2026 роки.

11. Про погодження проєкту Програми підтримки творчої діяльності та розвитку духового оркестру на 2024 рік.

12. Про погодження проєкту Програми розвитку галузі культури Чемеровецької селищної ради на 2024-2028 роки.

13. Про погодження проєкту Програми забезпечення функціонування житлово-комунального господарства Чемеровецької громади на 2024 рік.

14. Про погодження проєкту Програми проведення заходів благоустрою на території населених пунктів Чемеровецької громади на 2024 рік.

15. Про погодження проєкту Програми утримання та обслуговування доріг комунальної власності Чемеровецької громади на 2024 рік.

16. Про погодження проєкту Програми проведення природоохоронних заходів на території Чемеровецької територіальної громади на 2024 рік.

17. Про погодження проєкту Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт у Чемеровецькій громаді на 2024 рік.

18. Про погодження проєкту Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» Чемеровецької громади на 2024 рік.

19. Про погодження проєкту Програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Чемеровецької селищної територіальної громади на 2024 рік.

20. Про погодження проєкту Програми зі створення безбар’єрного простору в Чемеровецькій територіальній громаді на 2024 рік.

21. Про погодження проєкту Програми зі створення та розвитку містобудівного кадастру на території Чемеровецької територіальної громади на 2024 рік.

22. Про погодження проєкту Програми організації та проведення заходів державного та місцевого значення на 2024 рік.

23. Про погодження проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку території Чемеровецької селищної територіальної громади на 2024 рік.

24. Про погодження проєкту рішення селищної ради «Про внесення змін до бюджету Чемеровецької селищної ради на 2023 рік».

25. Про проєкт рішення селищної ради «Про селищний бюджет Чемеровецької селищної ради на 2024 рік».

26. Про затвердження тарифів на платні послуги комунального некомерційного підприємства «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Чемеровецької селищної ради.

27. Про план роботи виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради на І півріччя 2024 року.

28. Про затвердження плану заходів щодо попередження та профілактики корупційних правопорушень у Чемеровецькій селищній раді на 2024 рік.

29. Про план роботи з призовниками та військовозобов’язаними у Чемеровецькій селищній раді та графіки проведення перевірок стану військового обліку та звірок облікових даних карток первинного обліку на 2024 рік.

30. Про затвердження переліку об’єктів та визначення видів суспільно корисних робіт для засуджених, до яких судом застосовано покарання у виді громадських робіт.

31. Про затвердження переліку об’єктів та визначення видів суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт.

32. Про затвердження переліку об’єктів та визначення видів суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт.

33. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Чорна, вул. О. Перуна, 22.

34. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Бережанка, вул. Центральна, 85.

35.Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Жердя, вул. Центральна, 95.

36. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Жердя, вул. Центральна,103.

37. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Сокиринці, вул. Садова, 4.

38. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Вікторівка, провул. Український, 2.

39. Про надання дозволу на встановлення меморіальних дощок на честь загиблого Любарця Валентина Анатолійовича.

40. Про надання дозволу на встановлення меморіальних дощок на честь загиблих Тришневського Богдана Миколайовича та Коростильова Володимира Васильовича.

41. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів Пантєлєєву Д.С.

42. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів Мороз Д.О.

43. Про надання дозволу на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке належить малолітньому Шуляренку Н.Д.

44. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

45.Про надання дозволу на видалення аварійних та сухостійних зелених насаджень в населених пунктах Чемеровецької територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь