Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Безпека наших дітей – запорука майбутнього нації

Дата: 20.02.2024 16:59
Кількість переглядів: 53

Фото без опису Створений на базі Чемеровецького ліцею №1  «Клас безпеки» став сьогодні майданчиком для удосконалення професійної майстерності  вчителів основ здоров’я та «Захисту України»  закладів загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради.

 Стратегічною метою заходу стало навчання основ безпеки усіх здобувачів  освіти нашої громади. «Навчайся сам, навчай іншого» - меседж підготовки учителів для роботи зі школярами у кабінеті  безпеки. Цілий комплекс безпекових заходів включала зустріч педагогічних працівників на семінарі – тренінзі.  З основами пожежної безпеки  познайомив присутніх  заступник начальника Кам’янець – Подільського районного управління ГУ ДСНС України  в Хмельницькій області  Паламар Віталій Петрович, який наголосив на алгоритмі поведінки дитини у надзвичайній ситуації та завданнях вчителів по створенню безпечних умов  освітнього процесу.

 У взаємодії «школа-коледж»  актуалізували правила надання першої домедичної допомоги студенти Чемеровецького фахового медичного коледжу та викладач анестезіології та реанімації Роман Володимирович  Задорожній. За його словами у всіх цивілізованих країнах рятувати життя навчають ще з садочка.

Сьогодні як ніколи актуальною є мінна безпека наших школярів. Алгоритм поведінки дитини при виявленні небезпечного вибухового пристрою став основою виступу перед колегами вчителя ЗУ Чемеровецького ліцею №1 Пушкаренка Миколи Антоновича. А  «Ввідний ознайомчий курс для вчителів «Безпека дорожнього руху»» презентував  вчитель ПДР ліцею Володимир Володимирович Герич. Завершилася зустріч однодумців практичним заняттям  в інтерактивному тирі.

 Велика подяка адміністрації та колективу Чемеровецького ліцею №1 в особі директорки Тіни Собань за надану можливість   вчителям громади позайматися у класі безпеки та підготуватися до роботи у ньому зі своїми школярами, за можливість поспілкуватися з фахівцями  з пожежної безпеки та першої долікарської допомоги, змістовну та актуальну зустріч з питання збереження життя та здоров’я наших школярів. Основний посил  спілкування - «Клас безпеки чекає на нових  відвідувачів!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь