A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Нарада керівників ЗЗСО: новий формат взаємодії

Дата: 20.03.2024 16:58
Кількість переглядів: 72

Фото без опису Сьогодні на базі відділу освіти, молоді та спорту  проведено нараду директорів закладів загальної середньої освіти громади. Новий формат взаємодії представників засновника та закладу освіти полягає у відкритому спілкуванні керівників про основні акценти та новинки освітнього процесу ЗЗСО протягом останнього місяця.   Цікава, змістовна та ефективна розмова, організована модератором зустрічі, начальником  відділу Іриною Качуріною, про досягнення та виклики кожного освітнього закладу стала основою для подальшого обговорення управлінської діяльності керівників закладів загальної середньої освіти за результатами моніторингу з питань:  атестаційної кампанії–2024 та форм навчання здобувачів освіти (педагогічний патронаж, інклюзивне навчання, екстернат), які презентувала провідний спеціаліст відділу Майя Ковальчук.  Підсумки моніторингу організації підвозу школярів висвітлив провідний спеціаліст Володимир Пазинюк. На нараді акцентувалася увага на особливостях попередження проявів булінгу в закладах загальної середньої  освіти.

 Значущою інформаційною кампанією під час спілкування стала профілактична бесіда із працівниками Чемеровецького центру ПМСД   Жилізною Світланою та Тетяною  Мельник з питання «Вакцинація як один з найефективніших методів профілактики інфекційних захворювань».

Із змінами  до Порядку та умов надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам познайомила присутніх економіст відділу освіти, молоді та спорту  Ольга Шатковська.

Розмова із керівниками вийшла ділова та конструктивна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь