Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Світла пам'ять підполковнику Павлу Джигуну…

Дата: 19.04.2024 08:37
Кількість переглядів: 86

Фото без опису Сьогодні уся наша громада прощається з відомою на Чемеровеччині та за її межами людиною, військовим, високопрофесійним керівником, начальником другого відділу Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Джигуном Павлом Васильовичем. На 59 році передчасно завершилось його  земне життя. Павло Васильович сповна присвятив його нашому війську, вірно і віддано служив нашій державі, її народові та Збройним Силам України.

Народився Павло Васильович  у Юрківцях 11 травня 1965 року. Восьмирічну освіту здобув у місцевій школі, а після її закінчення став курсантом Київського Суворовського училища.

Далі продовжив військову кар'єру, навчаючись у Одеському артилерійському училищі. Як випускник військового закладу служив на Далеки Схід в місті Усурійськ, був командиром взводу. Але залишатись далеко від рідної Батьківщини не мав наміру, виявив бажання продовжити службу на Поділлі, тому був переведений у місто Шепетівка на артилерійський завод.  Далі військова кар'єра привела Павла Васильовича у рідну Чемеровеччину, де він багато років працював на посаді військового комісара, згодом був переведений на таку ж посаду у сусідній Городоцький район, і через декілька років повернувся знову в  Чемерівці, де до останнього часу очолював свій колектив.

      З властивою йому великою відповідальністю, військовою  дисциплінованістю, високою вимогливістю до себе і підлеглих у колективі, у ці надважкі роки воєнного лихоліття чітко і професійно виконував свій військовий і громадянський обов'язок, службові повноваження, покладені на нього Міністерством оборони та українським народом.

За роки служби побував декілька разів у зоні проведення воєнних дій на початку російсько-української війни. Мав відзнаки та  нагороди від командування.

За багаторічну сумлінну працю, виявлений професіоналізм та служіння народу України, сумлінне виконання службових обов'язків та у зв'язку зі звільненням у відставку з лав Збройних Сил України начальник другого відділу Кам'янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Джигун Павло Васильович удостоєний Подяки від командування.

 Шановна громадо! Ми нині схиляємо голови перед пам'яттю нашого земляка, професійного військового, гідної людини, справжнього патріота, сильного чоловіка, сина, батька, дідуся, брата.  Павлові Васильовичу Джигуну назавжди 59...

Висловлюємо щирі співчуття матері, дружині, дітям та усій родині…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь