A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Реалізація місцевої ініціативи «Придбання мобільної валізи для надання адміністративних і соціальних послуг за межами ЦНАП».

Дата: 23.04.2024 10:52
Кількість переглядів: 52

Фото без опису  Рішенням виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради від 18.04.2024 року затверджено Порядок надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради.

Попередньо 12.04.2024 до ЦНАПу Чемеровецької селищної ради доставлено мобільну валізу для надання послуг маломобільним групам населення на дому. Дану ініціативу реалізовано в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», який впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Швеції, що представлений Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA). Завдяки реалізації даної ініціативи маломобільні верстви населення можуть отримувати якісні адміністративні послуги  на місцях, не відвідуючи ЦНАП.

Правом на отримання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці можуть скористатись суб’єкти звернення з категорії осіб, які досягли 80-річного віку, особи з інвалідністю 1 групи, особи, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах селища.

Перелік адміністративних послуг, які надаватимуться через «Мобільну валізу» адміністратора, відповідає переліку послуг, які згідно рішення Чемеровецької селищної ради надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради.

Як скористатися послугою?

  • Крок 1. Для отримання адміністративних послуг суб’єкт звернення/законний представник, звертається у зручний для нього спосіб (особисто законний представник, телефоном, офіційним сайтом Чемеровецької  ТГ, повідомленням на офіційну електронну пошту Чемеровецької селищної ради до відділу, старостату).
  • Крок 2. Адміністратор Центру, який здійснює прийом:
  • з’ясовує вид адміністративної послуги, якої потребує суб’єкт звернення;
  • перевіряє належність суб’єкта звернення до категорій осіб, передбачених порядком надання адміністративних послуг;
  • надає консультацію та/або перевіряє наявність визначеного законодавством повного переліку необхідних для одержання суб’єктом звернення певної адміністративної послуги документів.
  • Крок 3. Працівник ЦНАП виїжджає за місцем перебування клієнта із «Мобільною валізою» та надає адміністративну послугу.

На території громади проживає більше 4000 пенсіонерів, яким потрібна допомога, є багато людей самотніх, які потребують обслуговування на дому, більше 500 осіб з інвалідністю першої групи, 680 осіб які досягли 80-річного віку.

Цей проєкт покликаний покращити сервіс ЦНАПу для жителів Чемеровецької громади. Реалізація даної місцевої ініціативи, в рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» також сприятиме досягненню Цілей сталого розвитку (ЦСР), а саме Ціль 11. «Сталий розвиток міст і громад, що допоможе забезпечити загальний доступ до основних послуг в громаді».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь