Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Участь у Міжнародній конференції з питань відновлення України

Дата: 11.06.2024 13:24
Кількість переглядів: 89

Фото без опису  Цими днями Чемеровецький селищний голова Олександр Собань у складі української делегації  перебуває у Берліні, де бере  участь у Конференції з відновлення України (URC2024) , яку спільно організовує Німеччина та Україна. Форум проходить на найвищому офіційному рівні.

         URC2024 є продовженням заходів високого рівня, присвячених відновленню та довгостроковій перспективі відбудови України, які проводилися з початку повномасштабної війни росії проти України.

       Основною метою URC2024 є мобілізація міжнародної підтримки для відновлення, реконструкції, реформування та модернізація України. Подія зібрала міжнародних політичних лідерів, міжнародних організацій та фінансів інституцій, представників приватного сектору, муніципальної та регіональної влади, громадянського суспільства та представники української діаспори. Цього року URC зосереджуватиметься на ролі компаній і приватних осіб інвестиції у відновлення та реконструкцію, а також про міцний зв’язок між вступом до ЄС, реформ, відновлення та реконструкції. Він спрямований на вирішення важливого завдання відновлення в цілому- підхід суспільства, підкреслюючи роль міст і муніципалітетів у процесі відновлення. Крім того, він продемонструє існуючі можливості для бізнесу в Україні, проілюстровані успішними міжнародні ініціативи приватного сектора та розглядатиме соціальні наслідки агресивної війни та роль людського капіталу в майбутньому України.

         Форум відновлення забезпечить платформу для зацікавлених сторін, які залучені або хочуть взяти участь відновлення, реконструкція, реформування та модернізація України. У його рамках також відбудеться бізнес-ярмарок для компаній, щоб представити свою діяльність в Україні та сприяти діалогу щодо країни відновлення між представниками державного та приватного секторів.

Програма форуму

Міжнародна конференція з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024) 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь