Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

РЕЙД «УРОК»

Дата: 19.09.2024 15:44
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Уже традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід “Урок” з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у загальноосвітніх навчальних закладах, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.

Сьогодні начальником служби у справах дітей Валентиною Семенишеною спільно з начальником сектору ювенальної превенції Кам’янець – Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області, капітаном поліції Катериною Родіною та поліцейським офіцером громади Віктором Дубінським проведено обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час проведеного рейду з батьками проведено бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків. Наголошено про усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення до відповідальності батьків за порушення прав та законних інтересів дітей.

Рейд „Урок” проводитиметься протягом вересня – жовтня поточного року, а заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або дітей, які залишилися без батьківського піклування, просимо негайно інформувати  службу у справах дітей Чемеровецької селищної ради за адресою: селище Чемерівці, вулиця Центральна, будинок 40.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь