A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулась v чергова сесія Чемеровецької селищної ради

Дата: 10.03.2017 20:36
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

У п’ятницю, 10 березня 2017 року у залі засідань Центру культури, дозвілля і мистецтв селищавідбулася п’ята чергова сесія Чемеровецької селищної ради.

 

У пленарному засіданні взяли участь: голова селищної ради О. Собань, перший заступник голови Ю. Войтов, секретар селищної ради О. Бистраківська, керуюча справами виконавчого комітету Ж. Народовець, а також 22  депутати селищної ради  із 26 наявних, начальники відділів структурних підрозділів виконавчого апарату селищної ради, в.о. старост Чемеровецької селищної ОТГ, виконуюча обов’язки начальника відділу «Чемеровецького бюро правової допомоги» К. Помазова, директор КП «Комунсервіс» В. Олійник, представники громадськості.

  1. Депутати напружено працювали з 10.00 до 13.30, адже на порядку денному було 90 питань. Присутні прийнялиПрограму  підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення  житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2017 – 2020 роки, Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природнього характеру на території Чемеровецької селищної ради на 2017 -2021 роки, Програму забезпечення містобудівною документацією населених пунктів на території Чемеровецької селищної ради  на 2017 рік, Програму надання адресної грошової допомоги на проїзд автомобільним транспортом окремим пільговим категоріям громадян на території Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, Програму « Ветеран» на території Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, Програму забезпечення соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян та інвалідів в домашніх умовах у Чемеровецькій селищній раді на 2017 рік, Програму надання правової освіти та безоплатної правової допомоги жителям населених пунктів Чемеровецької селищної ради, внесли зміни до Програми розвитку житлово – комунального господарства на 2017 рік та Програми про благоустрій населених пунктів на території Чемеровецької селищної ради на 2017 рік.

Наступні 40 питань порядку денного стосувалися входження Чемеровецької селищної ради до складу засновників загальноосвітніх навчальних закладів громади, Районного Будинку школярів, Дитячо-юнацької спортивної школи і прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ  Чемеровецького району ( з балансу згаданих закладів) у спільну власність сіл, селища Чемеровецької селищної ради.

   Після рішень про утворення комісії з питань врегулювання земельних відносин, про створення відділу з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради, затвердження регламенту центру надання адміністративних послуг з віддаленими робочими місцями Чемеровецької селищної ради та затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг з віддаленими робочими місцями депутати вирішили цілий рад земельних питань.

Як і мало статися між людьми, які по-справжньому переймаються інтересами жителів Чемеровецької громади, всі порозумілися і з більшості питань голосували одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь