Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято Масляни у Чемеровецькому НВК №1

Дата: 16.02.2018 15:53
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

«Щедра масляна» під такою назваю відбулося свято Масляни у Чемеровецькому НВК №1. Гоподарями свята були дев’ятиклисники закладу. Серед звичайних одноманітних буднів позашкільні заходи, акції, свята є тими моментами, які запам’ятовуються і роблять шкільне життя насиченим і цікавим. Особливо коли воно виходить за межі навчального закладу і єднаєучнів різних шкіл району. «Щедра масляна»  запросила на гостину дев’ятикласниківБережанської філії, Свіршковецької ЗОШ, Хропотівської ЗОШ, Кугаєвецької ЗОШ, Чемеровецького НВК №2.

Почесними гостямисвята були селищний голова Олександр Собань, керівник освітянської галузі Ірина Качуріна, методист з виховної роботи Тетяна Антецька, які завітали на свято із подарунковим сертифікатом на придбання посуду для Чемервецького НВК №1 на суму 10000 грн.

Впродовж свята діти співали пісні, танцювали, грали ігри, брали участь  у конкурсах , дарували один одному гарний настрій і позитив. Завершився захід загальним флешмобомта спаленням символічного опудала.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь