A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Звіт про результати діяльності Городоцького відділення за 2017 рік

Дата: 28.03.2018 16:22
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

Городоцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області повідомляє, що з 01 серпня 2017 року Фонд соціального страхування України в повній мірі розпочав виконання усіх завдань та функцій, визначених Законом України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» на території двух районів - Городоцького та Чемеровецького.

Зокрема, основними завданнями Фонду є надання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг, профілактики нещасних випадків, здійснення перевірок обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності застрахованим особам, контролю за використанням роботодавцями та застрахованими особами коштів Фонду тощо.

Значну увагу в роботі Фонду зосереджено на реалізації нових підходів у наданні медичних, соціальних та реабілітаційних послуг. Прогресивний єдиний підхід – «гроші ходять за людиною» – на практиці впроваджується в діяльності Фонду.

Результати діяльності Городоцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області за 2017 рік в цифрах:

На обліку у відділенні Фонду перебувають: 3208 страхувальників, із них відповідно до статусу: 1053 юридичні особи; 1577 фізичних осіб (особисто); 575 фізичних осіб-роботодавців; 3 відокремлені підрозділи. 265 чинних особових справ потерпілих на виробництві та членів їх сімей (в тому числі 12 справ осіб, переміщених із території проведення АТО), з яких: 263 справи по стійкій втраті працездатності і втраті годувальника, 2 справи  по лікарняних листах.

Фактичні витрати на виплату матеріального забезпечення: Допомога по тимчасовій непрацездатності в сумі 4 750,1 тис. грн. за 38 466 оплачених днів, в тому числі по догляду за хворими в сумі 123,5 тисяч гривень. Допомога по вагітності та пологах в сумі 2 579,8 тис. грн. за 20 958 оплачених днів. Середній розмір допомоги за один день склав 123,1 гривень. Допомога на поховання 13 випадків в сумі 49,5 тисяч гривень.

Інформація про здійснення витрат потерпілим (членам їх сімей) сум відшкодування шкоди: Вплачено коштів на щомісячні та одноразові страхові виплати 3 647,5  тис. грн. (265 справ), середній розмір допомоги склав 1 147,0 гривень. Щомісячна страхова виплата в разі часткової втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втраченого заробітку потерпілого, в сумі 3 521,0 тис. грн. (254 справи), середній розмір допомоги склав 1 155,2 гривень. Щомісячні страхові виплати особам, які мають на це право в разі втрати годувальника, – 80,5 тис. грн. (11 справ), середній розмір щомісячної страхової виплати склав 609,8 гривень. Одноразова допомога потерпілому в разі стійкої втрати професійної працездатності надана одній особі в сумі 12,9 тис. гривень. Надана допомога у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю до відновлення працездатності або встановлення інвалідності трьом особам в сумі 43,7 тис. грн.

Страхові витрати на медичну та соціальну допомогу: Лікування потерпілих на виробництві та їх медична реабілітація на суму 11,2 тис. грн. (2 потерпілих). Санаторно-курортне лікування в сумі 98,8  тис. грн. (6 потерпілих). Технічні та інші засоби реабілітації в сумі 55,3 тис. грн. (14 потерпілих). Очне протезування, придбання окулярів і контактних лінз в сумі 1,1 тис. грн. (1 потерпілий). Лікарські засоби та вироби медичного призначення – 33,8 тис. грн. (5 потерпілих). Спеціальний медичний догляд в сумі 32,1 тис. грн. (1  потерпілий). Постійний сторонній догляд – 100,8  тис. грн. (8 потерпілих). Побутове обслуговування – 247,5 тис. грн. (29 потерпілих). Компенсація витрат на бензин, ремонт і технічне обслуговування та на транспортне обслуговування осіб з інвалідністю – 3,0 тис. грн.  (15 потерпілих).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь