A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До відома суб’єктів підприємництва

Дата: 14.06.2018 10:46
Кількість переглядів: 1097

З метою реалізації державної політики підтримки підприємницької ініціативи, створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та залучення інвестицій в області впроваджуються заходи програми розвитку малого та середнього підприємництва Хмельницької області на 2017-2018 роки (далі -Програма).

У рамках Програми суб'єктам господарювання надається з 2000 року фінансово-кредитна підтримка за рахунок коштів обласного бюджету для реалізації інвестиційних проектів у пріоритетних напрямках діяльності. Зокрема, за рахунок коштів загального фонду та повторно рефінансованих коштів спеціального фонду обласного бюджету надано фінансову допомогу 185 суб'єктам підприємництва на загальну суму 11,8 млн. гривень.

Фінансування інвестиційних проектів здійснюється через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Хмельницькій області відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету, що виділяються на надання фінансово-кредитної підтримки суб'єктам підприємництва (далі -Порядок), затвердженого рішенням сесії обласної ради від 22.12.2017 №30-17/2017.

Перевагами даного стимулюючого механізму фінансової підтримки суб'єктів підприємництва є надання фінансово-кредитної підтримки на поворотній основі за пільговою ставкою на термін до 3-х років та відстрочка погашення суми фінансово-кредитної підтримки від 3 до 6 місяців.

Крім того, відповідно до пункту 2.9. Порядку передбачено можливість передачі районними, сільськими, селищними та міськими радами обласній раді видатків для надання фінансово-кредитної підтримки суб'єктам підприємництва з передачею відповідних коштів до обласного бюджету у вигляді міжбюджетних трансфертів відповідно до статті 93 Бюджетного кодексу України.

В подальшому кошти використовуються за цільовим призначенням на надання фінансово-кредитної підтримки бізнес-проектів суб'єктів підприємництва відповідних територій за пріоритетами, визначеними місцевими програмами розвитку малого та середнього підприємництва та пунктом 1.9. Порядку.

Додаткову інформацію можна отримати від Регіонального фонду підтримки підприємництва по Хмельницькій області (м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87, кім.401, тел.(0382)79-57-81, моб. (097)337-16-35, е-таіі: кптггрр_иа@Ьтикт1е1 .пеі).

Додатки:

  1. Порядок використання коштів обласного бюджету, що виділяються на надання фінансово-кредитної підтримки суб'єктам підприємництва - на 20-ти аркушах.
  2. Перелік документів, необхідних для отримання фінансово-кредитної підтримки -на 2-х аркушах.

 

Додаток 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь