Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Головні тренди освітнього процесу у світлі Нової української школи

Дата: 22.08.2018 11:35
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

Головні тренди освітнього процесу 2018-2019 навчального року визначено на засіданнях методичних  об’єднань педагогів, які від початку тижня відбуваються щодня. Так , формування власної професійної траєкторії розвитку обговорювали вчителі художньо - естетичного циклу та визначили основні завдання  реалізації проекту «Хочу, можу, вірю, роблю, маю результат». Надзвичайно актуальною була рефлексія власної діяльності у світлі концептуальних засад Нової української школи.

    Проектну діяльність учнів , як практику особистісно орієнтованого навчання, визначили основною вчителі трудового навчання .  Засобами інтеракції визначено шляхи формування в учнів ключових та предметних компетентностей, які наближають процес трудового навчання до життєвих потреб учня , його інтересів та природніх здібностей.  

  Актуальні аспекти викладання іноземних мов у закладах загальної середньої освіти обговорили вчителі іноземних мов, закцентувавши увагу на викладанні іноземної мови в 1 класі згідно концепції Нова українська школа, проаналізувавши оновлену програму з іноземної мови для 10 класу.

  Над підвищенням професійної компетентності педагога у світлі концептуальних засад Нової української школи працювали вчителі хімії, біології та природознавства, розглянувши зміст біологічної освіти та  завдання, яке постає перед вчителями природничого циклу  – сформувати в учнів природничо – наукову компетентність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь