Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Магія Різдва чарує …

Дата: 19.12.2018 15:51
Кількість переглядів: 523

Фото без опису  « Нова мова – новий світ». Вивчаючи іноземні мови, ми заглиблюємось в історію, географію, культуру, традиції,  у світогляд інших країн та народів.

   На завершення оголошеного Року німецької мови в Україні учнями та вчителями закладів Чемеровецької селищної ради  було організовано захід «Wir lernen Deutsch mit Spaß».

  Різдвяна тематика учням завжди до душі. Запальні танці подарували учнів Кочубіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Красноставської  та Свіршковецької  загальноосвітніх шкіл  І-ІІІ ступенів, веселі різдвяні та новорічні пісні виконали школярі з Більського  та Сокиринецького закладів загальної середньої освіти. Зачарували  всіх присутніх інсценізації  учнів Чемеровецького НВК №2 «Історія походження адвентового вінка», «Вовк та семеро козенят» від учнів  Чемеровецького НВК №1 та «Чому сніг білий?» у виконанні  школярів  Чорнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

  Яке ж Різдво без гостинців? Всі учасники заходу мали змогу смакувати Різдвяним штольнем, класичними різдвяними  пряниками  з мигдалем, тортом «Шварцвальд» та іншими смаколиками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь