Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вітання з нагоди професійного свята

Дата: 15.03.2019 18:46
Кількість переглядів: 505

Фото без описуЇх найважливіше завдання – аби оселі були зі світлом та водою, а вулиці – чистими, впорядкованими і затишними.

Сьогодні, напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке відзначається в Україні у третю неділю березня, в актовій залі Чемеровецької дитячої музичної школи відбулися урочистості, присвячені цій даті.

До працівників житлово-комунального господарства з теплими словами привітань та найкращими побажаннями звернувся селищний голова Олександр Собань. Олександр Володимирович подякував усім представникам цієї сфери за їхню працю, підкреслив важливість завдань, які виконують комунальні служби у кожному населеному пункті, та висловив сподівання на подальшу плідну працю. Також нагородив  Грамотами Чемеровецької об’єднаної територіальної громади за самовіддану працю, високу професійну майстерність та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення електрика комунального підприємства «Комунсервіс»  Сергія Абрамова,  водія комунального підприємства «Комунсервіс»  Степана Бережинського, двірника комунального підприємства «Комунсервіс» Віталія Ворону, швею Виробничо-комерційного центру по наданню побутових послуг Ніну Білу, перукаря  Виробничо-комерційного центру по наданню побутових послуг Тетяну Жуковську,   інженера – інвентаризатора комунального підприємства «Чемеровецьке бюро технічної інвентаризації» Юрія Півовара,.

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь