Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Сімейно орієнтована соціальна робота, захист дитини та міжвідомча взаємодія

Дата: 27.03.2019 17:09
Кількість переглядів: 622

Фото без описуМіжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією в рамках проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг» продовжує серію запланованих навчань за комплексною програмою «Запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в ОТГ» для представників пілотних громад, в числі яких Чемеровецька селищна рада.

 В рамках проекту сьогодні в місті Київ відбувся тренінг на тему «Сімейно орієнтована соціальна  робота, захист дитини та міжвідомча взаємодія» для керівників структурних підрозділів, які приймають рішення щодо дітей та сімей з дітьми. Мета данного тренінгу – підвищити професійну компетентність керівників структурних підрозділів об’єднаних територіальних громад щодо здійснення сімейноорієнтованої соціальної роботи, спрямованої на захист дитини, та відпрацюватин авички побудови міжвідомчої взаємодії в громаді в найкращих інтересах дитини. На запрошення організаторів, участь у тренінгу взяли начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна, начальник відділу з питань соціальної політики Віталій Приймак та провідний спеціаліст Валентина Семенишина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь