Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Привітали працівників Національної поліції України

Дата: 04.07.2019 17:10
Кількість переглядів: 421

Фото без описуСьогодні відбулися урочисті збори, присвячені Дню Національної поліції України. Привітати працівників Чемеровецького відділення поліції  Городоцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області прийшов Чемеровецький селищний голова Олександр Собань.

Вітаючи присутніх із професійним святом, Олександр Володимирович подякував за підтримку і співпрацю та в свою чергу запевнив правоохоронців у всебічній підтримці  від Чемеровецької селищної ради. Подяками об’єднаної територіальної громади за  особистий внесок у зміцнення законності й правопорядку, сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення вагомих результатів в оперативно-службовій діяльності, високий професіоналізм і з нагоди Дня Національної поліції України відзначено заступника начальника Чемеровецького відділення поліції  Віктора Свідера, старшого слідчого Михайла Лук’янова, заступника начальника слідчого відділення Ігоря Стецюка, заступнику начальника – начальнику слідчого відділення Олега Лаврова. Крім того очільник громади для підтримки благоустрою прилеглої території подарував Чемеровецькому відділенню бензокосу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь