A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Естафета творчості

Дата: 13.02.2020 19:13
Кількість переглядів: 363

Фото без описуВчителі трудового навчання в умовах освітньої реформи орієнтовані на формування в учнів компетентностей, які наближені до життєвих потреб, їх інтересів та природних здібностей. Найкраще реалізовувати творчий потенціал учня у проєктно-технологічній діяльності. Це підтвердили у своїх презентаціях  вчителі трудового навчання шкіл громади  під час проведення естафети творчості.

         Найбільшим у першому півріччі був проєкт учнів 9-х  класів, які спільно з батьками успішно провели  дослідження свого родоводу і вишили «Родовідне дерево». Цікавими були також  проєкти, які допомагали школярам прикрасити власний побут: новорічні сувеніри, традиційні обереги, квіти і фоторамки. Розпочато масштабний проєкт «Екосумка»: креативність у пошиті, національні традиції в оформлені, агітація до масового використання заради збереження довкілля.

          Яскраві враження подарувала педагогам гостя естафети творчості, наша талановита майстриня Оксана Гришина. Вона  принесла на зустріч свої вироби, поділилась думками про красу, сучасний стиль і елегантність одягу, вміння прикрашати своє життя.  Всіх захопила ідея пошиття і використання «помпадури», а також дизайнерське оздоблення одягу, альбомів, книг. До всесвітнього року Біблії обов’язково будемо вивчати і красиво оформляти духовну книгу, а до Великодня шити бабусину сорочку і майструвати намисто з дукатами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь