Взяли участь в обласному семінарі
Сьогодні на базі Державного навчального закладу “Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг” відбувся обласний семінар для осіб відповідальних за складання меню у закладах загальної середньої освіти “Нормативно-правові основи та технологічні засади формування інноваційного меню здорового харчування в закладах освіти”. Слухачами навчання від Чемеровецької громади були провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Володимир Пазинюк та фахівець з питань організації харчування відділу Галина Дмитрів. Лектори семінару підготували матеріали щодо сучасних вимог організації повноцінного безпечного харчування в освітніх закладах, надали практичні поради щодо складання технологічних карток на приготування страв для закладів освіти згідно «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах».