Обговорили питання безпечності харчування в закладах освіти
Cьогодні відбулася онлайн - нарада з кухарями закладів загальної середньої освіти щодо питань дотримання вимог нового санітарного регламенту у закладах освіти та складання єдиного двотижневого меню-розкладки nf картотеки страв. Разом з провідним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Володимиром Пазинюком та головними спеціалістами Чемеровецького управління Держпродспоживслужби Валерієм Боднаром та Олександром Генсіровським обговорювали основні практичні аспекти впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР.
У ході наради обговорено найбільш актуальні проблеми, які виникають при організації та наданні якісних харчових послуг.
Значна увага також приділена питанню контролю за якістю продуктів, що надходять до харчоблоків від постачальників.