Працювала комісія з перевірки закладів громадського харчування
Вчора членами комісії, у складі якої представники селищної ради та місцевого управління Держпродспоживслужби, проведено моніторингові відвідування ряду закладів громадського харчування, зокрема, 1 ресторану, 3 барів, 4 кафе та 4 кіосків з продажу кави, чаю та фаст-фуду на предмет дотримання технологій приготування страв, умов зберігання продуктів, наявності документів, що засвідчують їх безпечність та якість, умов для дотримання особистої гігієни працівників, а також використання дезинфікуючих засобів. В ході перевірки виявлено ряд порушень. В результаті проведення інформаційно-роз»яснювальної роботи щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил порушення були усунені. Робота в цьому напрямку триває.