Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

В селищі відзначили День вшанування учасників   бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2018 17:56
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

Чимало літ минуло відтоді, як вийшли з Афганістану війська, але рани цієї війни кровоточать і досі. Не можуть матері забути загиблих і покалічених синів, а дружини та діти – своїх чоловіків та батьків,

В рамках заходів щодо Дня вшанування учасників   бойових дій на території інших держав і  29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у селищі Чемерівці  урочисто відзначили знаменну дату, участь у заходах  взяли селищний голова Олександр Собань та працівники апарату селищної ради.
 У супроводі духового оркестру урочистим маршем усі учасники зібрання, попереду якого ішли учасники бойових дій, вирушили з центральної площі селища до пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. До підніжжя монументу очільниками району,  селищним головою урочисто пакладено квіти. Усі присутні віддали почесті  героям, які з честю виконали свій військовий обов'язок і робили все, аби зберегти мир і подарувати іншим народам свободу та  надію на кращу долю. Проте багато з них не повернулися до своїх домівок і передчасно пішли з життя.  Саме про це говорив у своїй промові настоятель  УГКЦ Василь Демчишин. Трохи згодом він  відслужив поминальну панахиду за загиблими земляками. 
Урочистості продовжились у Центрі культури, дозвілля і мистецтв.  Там за участі аматорів місцевої сцени було підготовлено змістовний тематичний захід. Перед присутніми із словами вітання виступили керівники району та  очільник громади Олександр Собань. Він висловив побажання воїнам - інтернаціоналістам,   їхнім рідним і близьким здоров'я, довгих років життя, мирного неба та щоб подібні жахливі сторінки історії ніколи не повторювались,на завершення промови вручив Подяки об’єднаної територіальної громади  та матеріальну винагороду трьом учасникам бойових дій.

 

               

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь