Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь Олександра Собаня у регіональних  заходах

Участь Олександра Собаня у регіональних заходах

       Чемеровецький селищний голова Олександр Собань на запрошення директора Хмельницького відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Сергія Яцковського взяв участь в урочистому відкритті вище згаданого  підрозділу та засіданні круглого столу, присвяченого процесам децентралізації.

21:11 24.04.2017

Робоча поїздка у Степанівку

Робоча поїздка у Степанівку

Серед найважливіших завдань керівництва селищної ради - сприяння у розвитку підвідомчих територій. Сьогодні перший заступник селищного голови Юрій Войтов здійснив робочу поїздку в село Степанівка мета якої, особисто перевірити обсяг та якість виконання робіт підприємством, що

20:38 24.04.2017

Тендерні закупівлі

Тендерні закупівлі

Звісно, що стан доріг в населених пунктах громади потребує час від часу ремонту. Селищним головою Олександром Собанем за інформацією виконуючих обов’язки старост зроблено детальний аналіз ситуації щодо необхідності проведення поточного ремонту доріг в усіх селах. Відповідно до цього було визначено потреби та обсяги необхідних матеріалів.

16:56 24.04.2017

Чемеровецька громада  має свою офіційну символіку

Чемеровецька громада має свою офіційну символіку

В ході пленарного   засідання  шостої сесії VII скликання Чемеровецької селищної ради депутати після чергового  обговорення одностайно проголосували про затвердження символіки Чемеровецької об’єднаної  територіальної громади.

16:18 24.04.2017

Програма відновлення вуличного освітлення в дії

Програма відновлення вуличного освітлення в дії

Проблема відсутності вуличного освітлення до цього часу залишалася невирішеною не тільки для окремих населених пунктів, що приєднались до Чемеровецької селищної ради у грудні минулого року, а й для центру - селища міського типу Чемерівці, де кілька вулиць не були освітлені. З ініціативи селищного голови Олександра Собаня, під керівництвом першого заступника селищного голови Юрія Войтова поетапно реалізуються заходи благоустрою в частині відновлення мереж вуличного освітлення, встановлення багатотарифних лічильників та енергозберігаючих ламп.  Сьогодні в смт Чемерівці проходять налагодження лінії вуличного освітлення по вулиці Терешкової. Реалізація даного проекту сприятиме поліпшенню комфорту проживання та покращенню добробуту жителів громади.

14:18 24.04.2017

Оперативно про головне

Оперативно про головне

Сьогодні Чемеровецький селищний голова Олександр Собань провів нараду  з керівниками структурних підрозділів та виконавчих органів селищної ради. Під час засідання обговорили нагальні питання територіальної громади та шляхи вирішення проблем, які виникають або можуть виникнути в роботі установ  та організацій. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна одержала завдання щодо напрацювання Комплексної програми розвитку освіти та проведення  наради з керівниками загальноосвітніх закладів та кухарями шкіл і садочків.

14:16 24.04.2017

Вулиці  Сокиринець та Степанівки буде освітлено

Вулиці Сокиринець та Степанівки буде освітлено

В планах керівництва Чемеровецької селищної ради  - завершити програму освітлення населених пунктів громади.Підтвердженням цьому є робоча зустріч селищного голови Олександра Собаня та його першого заступника  Юрія Войтова з представником приватного підприємства  «МагістральбудУкраїна», що є генеральним підрядником інвестиційного проекту селищної ради, та інспектором технічного нагляду Володимиром Цимбалістим, яка відбулася сьогодні. В ході виробничої наради проведено останні узгодження реалізації намічених заходів та визначено терміни виконання робіт.

22:12 21.04.2017

Триває весняний призов

Триває весняний призов

Шестеро молодих юнаків, жителів населених пунктів з Чемеровецької селищної ради -  сс. Бережанка, Степанівка, Черче та Почапенці вперше складуть присягу на вірність Україні в якості військовослужбовців. Після навчання  вони  розподіляться по Україні, хтось служитиме у лавах Національної гвардії, хтось у військах повітряних сил, дехто опановуватиме спеціальності у навчальному центрі державної служби транспорту. Загалом, за весняний призов 2017-го року планується направити на службу 24 військовослужбовці Чемеровеччини. Для усіх  армійців, служба - це обов’язок захищати рідну землю.  Для окремих - це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби, взаємоповаги. Щиро бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.  

15:54 21.04.2017

Депутати попрацювали активно та ефективно

Депутати попрацювали активно та ефективно

Сьогодні під головуванням Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня відбулось пленарне засідання шостої сесії VII скликання Чемеровецької селищної ради. Відповідно до затвердженого депутатами порядку денного розглянуто 63 питання. З пропозицією доопрацювати  окремі пункти, ухвалено усі заходи, що передбачені проектами Програми соціально-економічного та культурного розвитку Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, Комплексної  програми соціального захисту населення у Чемеровецькій селищній раді на 2017-2022 роки.

15:34 21.04.2017

Місячник благоустрою продовжується

Місячник благоустрою продовжується

Основний обсяг робіт, що передбачений планом проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та заходів з благоустрою у 2017 році до Великодніх свят виконаний, проте двірники КП «Комунсервіс», які працюють у населених пунктах Чемеровецької селищної ради мають чимало завдань та доручень і надалі. Продовжується робота з упорядкування територій, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та обрізання зелених насаджень.

15:31 21.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь