Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч   пайовиків шидловецької зони з орендарем

Зустріч пайовиків шидловецької зони з орендарем

Днями на запрошення виконуючого обов’язки старости сіл Шидлівці, Криків, Вікторівка, Велика Зелена, Мала Зелена Петра Семенишена та місцевих жителів Олександр Собань взяв участь у зборах пайовиків, що здають землі в оренду ТОВ «Енселко-агро». Сторону орендарів представляв заступник директора підприємства, начальник відділу з питань соціальної політики Руслан Ляховченко.

16:43 10.04.2017

Учні навчальних закладів Чемеровецької громади проходили пробне ЗНО

Учні навчальних закладів Чемеровецької громади проходили пробне ЗНО

У суботу 8 квітня Вінницьким регіональним центрам оцінювання якості освіти на базі Чемеровецького НВК№1 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ліцей та МНВК» було проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, математики, фізики, історії, біології, географії, хімії та іноземних мов. Участь у пробному тестуванні  з усіх предметів взяли 72  випускники з населених пунктів Чемеровецької селищної ради, які попередньо пройшли відповідну процедуру реєстрації. 

15:58 10.04.2017

Встановлення автобусної зупинки

Встановлення автобусної зупинки

Поліпшення умов транспортного обслуговування населення, створення комфортних умов для пасажирів – перебуває в полі зору керівництва громади. На одному з попередніх пленарних засідань депутатами селищної ради прийнято рішення про встановлення автобусної зупинки в смт Чемерівцях по вул. Свободи.  В суботу селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов проаналізували питання на території з метою визначитися спільно з представниками громади з місцем її розташування. Принагідно відзначити, що заслуговує на подяку активність місцевих жителів у вирішенні даного питання: селищна рада фінансує придбання матеріалів, а вони беруть на себе забезпечення виконання робіт по встановленню автозупинки. Це ще один приклад того, як спільними зусиллями влади та громади вирішуються великі чи малі, але важливі для людей справи.

15:30 10.04.2017

Відбулась передсвяткова толока

Відбулась передсвяткова толока

Анонсована Чемеровецькою селищною радою загальна толока з підготовки до Великодня 8 квітня пройшла населеними пунктами громади. Загалом виконаний чималий об’єм робіт на підпорядкованих територіях. Здебільшого,  сили було залучено до упорядкування кладовищ, встановлення та фарбування огорож, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, облаштування та прибирання під’їзних доріг до населених пунктів, а також впорядкування парків, скверів і територій навколо меморіальних комплексів та пам’ятників загиблим у війнах.

15:29 10.04.2017

Облаштовано дитячий майданчик в смт Чемерівцях

Облаштовано дитячий майданчик в смт Чемерівцях

До  організації проведення акції з благоустрою в смт Чемерівці долучаються і депутати селищної ради, і пересічні мешканці селища. Одне із завдань передбачених планом – прибирання та окультурення дитячих ігрових майданчиків.

15:21 10.04.2017

Нарада при Чемеровецькому селищному голові

Нарада при Чемеровецькому селищному голові

Насичений подіями робочий графік попередніх місяців  спонукає до плідної праці і в новому робочому тижні, а особливо тим, що він останній перед Великоднем.  Сьогодні, як завжди, у понеділок, відбулась нарада при селищному  голові, в ході якої керівники відділів доповіли про проведену  роботу за минулий тиждень. Олександр Собань проаналізував проміжні результати розпочатих господарських справ, які обов’язково слід завершити цими днями.

11:39 10.04.2017

Робоча зустріч в селі Свіршківці

Робоча зустріч в селі Свіршківці

Запорукою успішного  вирішення питань соціально-економічного розвитку в населених пунктах громади є взаєморозуміння та співпраця керівництва селищної ради, депутатського корпусу та директорів агроформувань, що орендують землі на підвідомчій території.

16:04 07.04.2017

Відбулась нарада з соціальними працівниками

Відбулась нарада з соціальними працівниками

Сьогодні відділом з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради  організовано та проведено  чергову  виробничу нараду. Участь у зустрічі з соціальними робітниками, які обслуговують одиноких, пристарілих та інші категорії населення, що потребують соціальних послуг, взяв селищний голова Олександр Собань.

15:01 07.04.2017

Зустріч власників паїв з орендарем в селі Кормильче

Зустріч власників паїв з орендарем в селі Кормильче

Черговий раз мешканці села Кормильче зібрались в залі сільського будинку культури, цього разу для зустрічі з представниками  ТОВ «Мрія фармінг Поділля», що орендують 500 гектарів земель пайовиків. Зі сторони влади участь у засіданні взяв перший заступник селищного голови Юрій Войтов. Загалом збори пайовиків відбулись у напруженій  діловій атмосфері, оскільки у селян назріло до орендарів досить багато питань.

13:31 07.04.2017

Ще один крок до створення ЦНАПу в Чемерівцях

Ще один крок до створення ЦНАПу в Чемерівцях

Хмельниччина – лідер зі створення ЦНАПів в рамках проекту U-LEAD . За словами Марії Горностай, керівника команди в Україні по реалізації даного проекту: «Проект U-LEAD  компонент 2 має на меті відкриття від 400 до 600 Центрів адмінпослуг в об’єднаних територіальних громадах України  до 2020 року.  Уже протягом 2017 року буде відкрито мінімум 24 ЦНАПи, з них 6 у Хмельницькій області».                             

18:00 06.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь