A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась чергова нарада

Відбулась чергова нарада

Сьогодні  першим заступником селищного голови Юрієм Войтовим проведено оперативну нараду з керівниками виконавчих органів Чемеровецької селищної ради. Нарада відбулась у звичному режимі, присутні доповідали про стан справ відповідних підпорядкованих напрямів.

13:25 23.03.2017

Відновлення будівельних робіт 33-х квартирного житлового будинку

Відновлення будівельних робіт 33-х квартирного житлового будинку

Чемеровецька селищна рада  на перспективу передбачає забезпечення соціально-економічного  розвитку та інвестиційної привабливості, в тому числі і сприяння житловому будівництву в населених пунктах громади. Виходячи з намічених планів керівництвом селищної ради ініційовано відновлення будівельних робіт 33-х квартирного  житлового будинку в смт Чемерівці.

13:20 23.03.2017

Заходи енергозбереження

Заходи енергозбереження

З метою подальшої реалізації запланованих проектів в частині переведення системи опалення закладів  освіти на альтернативні джерела енергії делегація Чемеровецької громади на чолі з першим заступником селищного голови Юрієм Войтовим у складі начальника відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення Геннадія Голика  та директорів Свіршковецької, Чорнянської, Красноставської та Більської загальноосвітніх шкіл, що заплановані  на участь в проекті, відвідали  м.Кам’янець-Подільський, зокрема ТзОВ Технічні вироби «Майстер».

11:14 23.03.2017

Засідання робочої групи  з утворення (модернізації)   Центру надання адміністративних послуг

Засідання робочої групи з утворення (модернізації) Центру надання адміністративних послуг

Основна ідея Закону України «Про адміністративні послуги»  – забезпечення реалізації прав громадян і суб’єктів господарювання через надання адміністративних послуг. Закон вимагає від органів місцевого самоврядування створення центрів надання адміністративних послуг та в свою чергу достатнього  організаційно-методичного забезпечення,  прийняття необхідних  документів, що визначали б напрями розвитку ЦНАПу та систему відносин із суб’єктами надання адміністративних послуг . Сьогодні відбулось засідання робочої групи  з утворення (модернізації)   Центру надання адміністративних послуг Чемеровецької селищної ради, в ході якого  напрацьовано перспективний план заходів з утворення та модернізації ЦНАП. Напрацьовані пропозиції членів робочої групи передано на розгляд та затвердження Чемеровецьким селищним головою.

13:25 22.03.2017

Відбувся виїзний прийом в селі Біла

Відбувся виїзний прийом в селі Біла

Аналіз ситуації на місцях, вивчення думки громадськості, живе спілкування з людьми безпосередньо на місцях – запорука прийняття вірного управлінського рішення. В практику селищного голови Олександра Собаня з часу функціонування Чемеровецької громади надійно увійшла така форма роботи як  виїзні прийоми громадян. Цього тижня Олександр Володимирович побував з робочим візитом в с. Біла.

12:04 22.03.2017

Обстеження дерев

Обстеження дерев

Виконуючі обов’язків старост Чемеровецької селищної ради активізували зусилля на виявлення і подальше видалення аварійних, сухостійних дерев та дерев, які досягли вікової межі. Відповідно до  Порядку видалення дерев та заяв, що надійшли від виконуючих обов’язки старост, комісія в складі  начальника відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення Геннадія Голика та діловода Чемеровецької селищної ради Юрія Ковальчука, начальника відділу екології і природних ресурсів  Чемеровецької райдержадміністрації Юрія Завальнюка та головного спеціаліста сектору архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства Чемеровецької райдержадміністрації Вадима Грабовського провели обстеження дерев в селищі Чемерівці та  селах Красноставці, Жердя, Слобідка-Смотрицька, Почапинці, Кугаївці, Хропотова. За результатом огляду оформлено акти для подальшого розгляду на  засіданні  виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради.

09:53 22.03.2017

Робоча поїздка  в село Демківці

Робоча поїздка в село Демківці

Серед найважливіших завдань керівництва селищної ради є сприяння у розвиткові підвідомчих територій. Визначити потреби села та узгодити перспективний план заходів було метою робочого візиту у село Демківці першого заступника Чемеровецького селищного голови Юрія Войтова.

17:45 21.03.2017

Робочий візит в с.Кочубіїв

Робочий візит в с.Кочубіїв

Велика увага приділяється селищним головою Олександром Собанем вивченню стану справ у населених пунктах підвідомчої території. Чергову таку робочу зустріч провів у с. Кочубіїв з керівником місцевого агроформування ПП «Кочубіївське»   Валентином Волосецьким та виконуючою обов’язки старости Іриною Кузик.  

14:27 21.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь