Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось ЗНО з англійської мови

Відбулось ЗНО з англійської мови

Сьогодні  для усіх учасників зовнішнього незалежного оцінювання відбулось обов’язкова сесія  з англійської мови  та літератури. Чемеровецька селищна рада забезпечила довіз 23 – х випускників до пунктів проведення у місті Кам’янець-Подільський, для того було виділено автобус з  автопарку Чемеровецького НВК№1, працівники поліції забезпечили його  супровід.

16:53 25.05.2021

Взяли участь у засіданні комісії ТЕБ і НС облдержадміністрації

Взяли участь у засіданні комісії ТЕБ і НС облдержадміністрації

Сьогодні  члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради під головуванням Олександра Собаня в онлайн-режимі долучились до обласного засідання.  Згідно порядку денного  розглядали два  питання – про заходи центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення воєнно - політичної обстановки та про стан виконання заходів щодо забезпечення протипожежного захисту нового урожаю. Рішення комісії прийнято до виконання керівництвом селищної ради.

16:46 25.05.2021

В населених пунктах громади працює грейдер

В населених пунктах громади працює грейдер

Відповідно до розпорядження селищного голови Олександра Собаня грейдер працює спочатку у  селах  з найбільш складним рельєфом. Минулого тижня техніка працювала в селах Залучанського старостату, вчора - у Юрковецькому. Сьогодні грейдер було направлено в село Почапинці, де проведено вирівнювання дорожнього полотна по вулиці Грушевського.

16:43 25.05.2021

Онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA

Онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA

Сьогодні в рамках адвокаційної Кампанії по збереженню довкілля  на підтримку реформи сфери довкілля за сприяння та підтримки ГО «Докудейз», відбулося онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» на тему «Еко діяти – не можу чи не хочу….». В ході заходу проходив спільний перегляду документальної стрічки «Просто зроби це» (режисер: Емелі Джеймс). Після перегляду  учасники обговорили питання глобального потепління, причини парникового ефекту та дії підприємців, що спричиняють стрімкі кліматичні зміни. Всі ці проблеми висвітлювалися у документальній стрічці. Спільно учасники визначили, які дії мешканців та місцевих підприємств шкодять навколишньому середовищу та як зменшити негативний вплив на природу безпосередньо у Чемеровецькій громаді. Експерти заходу - Оксана Банкова, начальник відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та Наталія Загрійчук, вчитель біології Чемеровецького НВК № 2.

16:55 24.05.2021

Сучасна мистецька освіта вимагає від викладача нових змін у підході до своїх вихованців

Сучасна мистецька освіта вимагає від викладача нових змін у підході до своїх вихованців

Такі форми і методи навчання обговорювали   на 6-й Міжнародній онлайн - конференції « Мистецький форум». Участь у конференції взяла вчитель Чемеровецької дитячої художньої школи Антоніна Голод. Окрім нових цікавих знань учасники отримали сертифікати про участь у заході.

16:38 24.05.2021

Бібліотека – ідеальне місце для дискусії про гендерну рівність, дискримінацію

Бібліотека – ідеальне місце для дискусії про гендерну рівність, дискримінацію

Саме на такі досить важливі та актуальні речі робили акценти молоді, активні жінки Чемеровеччини під час обговорення проєкту «Створення коаліції жіночих громадських організацій та ініційованих груп».

16:37 24.05.2021

Подарунки військовим від Чемеровецької громади

Подарунки військовим від Чемеровецької громади

Сьогодні селищний голова Олександр Собань та регіональний менеджер  Контінентал Фармерз Груп Микола Кузь відвідали військовослужбовців  окремого інженерно-технічного батальйону військової частини А-4568 міста Кам’янець-Подільський. Там  проходять службу чисельна кількість жителів населених пунктів Чемеровецької громади, в числі  яких  є багато учасників операції об'єднаних сил. Черговий раз візит до військових був з подарунками. Крім щирих слів подяки військовим подаровано бензопилу, мотокосу та набір ключів, які стануть в нагоді та допоможуть у виконанні різних господарських питань,  утримувати частину в належному стані.

20:04 21.05.2021

Обрано директора Чемеровецького центру ПМСД

Обрано директора Чемеровецького центру ПМСД

Сьогодні відбулося вирішальне  засідання конкурсної  комісії з проведення конкурсу на посаду директора  комунального некомерційного  підприємства «Чемеровецький центр первинної медико - санітарної  допомоги» Чемеровецької  селищної  ради. За результатами голосування директором установи обрано Пелехацького Віктора Анатолійовича. Питання укладання контракту з Віктором Анатолійовичем буде винесено на чергову сесію селищної ради.

14:25 21.05.2021

Обговорили вимоги до складання прогнозу місцевого бюджету

Обговорили вимоги до складання прогнозу місцевого бюджету

Вчора Хмельницький регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою»  провів для фахівців територіальних громад онлайн-семінар «Запровадження середньострокового бюджетного планування на рівні місцевих бюджетів». Про основні засади середньострокового планування на місцевому рівні та практичні аспекти складання прогнозу місцевого бюджету слухала начальник відділу фінансів селищної ради Оксана Уланівська.

11:28 21.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь