A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у колегії Департаменту фінансів

Участь у колегії Департаменту фінансів

Сьогодні начальник відділу фінансів селищної ради Оксана Уланівська взяла участь у онлайн-засіданні колегії Департаменту фінансів Хмельницької облдержадміністрації. На порядку денному зібрання були питання: про виконання доходної частини місцевих бюджетів області за  2020 рік, проблемні питання I кварталу 2021 року  та завдання на 2021 рік; про складання прогнозу місцевого бюджету; про окремі аспекти роботи  в  ІAC «LOGICA».

17:03 31.05.2021

Відбулася апаратна  нарада

Відбулася апаратна нарада

       Сьогодні   відбулася чергова апаратна нарада за участю старост сіл   при  селищному голові Олександру Собаню. На нараді  також були присутні  начальник відділу поліцейської діяльності №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області  Кшемінський І.С.  та начальник Чемеровецької Державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області Гнатовська В.Г., які ознайомили присутніх з окремими питаннями та проблемними моментами у роботі їх служб. Зокрема, Валентина Григорівна запропонувала спільними зусиллями проводити превентивні заходи щодо несплати приватними підприємцями акцизного податку до місцевого бюджету.

17:01 31.05.2021

Окремі вулиці та провулки буде перейменовано

Окремі вулиці та провулки буде перейменовано

Забезпечуючи виконання вимог законів України про декомунізацію, беручи до уваги численні звернення громадян, селищною радою розпочато  черговий етап перейменування вулиць у населених пунктах громади.Зміна назви буде проводитися тим вулицям, які сьогодні найменовані на честь осіб, які обіймали керівні посади в комуністичній партії, вищих органах влади та управліннях СРСР тощо, до прикладу, Фрунзе, Лазо, Кірова, Котовського, Жуковського, Островського, Пархоменка, Примакова, Терешкової та ін.

16:52 31.05.2021

Зустріч селищного голови  з керівниками підприємств  та організацій

Зустріч селищного голови з керівниками підприємств та організацій

      Сьогодні відбулась робоча  зустріч  селищного голови  Олександра Собаня з керівниками підприємств, установ та організацій селища.  На зібранні обговорювалися  питання їх діяльності, проведення заходів благоустрою у селищі,  стан захворювання та реалізацію заходів із запобігання поширенню  захворювання  на Covid-19, зокрема,  в частині вакцинування, функціонування Чемеровецької багатопрофільної лікарні та ряд інших.  

16:48 31.05.2021

Зустріч з представницею прокуратури

Зустріч з представницею прокуратури

31 травня 2021 року на базі Чемеровецького НВК №1 відбулася зустріч старшокласників із прокурором Чемеровецького відділу Кам'янець - Подільської окружної прокуратури Іриною Фурман. Прокурор познайомила здобувачів освіти із основами юридичної професії та розповіла про складові кримінальної відповідальності неповнолітніх. Особливу увагу  Ірина Олександрівна звернула на проблему призначення покарань особам, яким ще не виповнилось 18-ти років.  На поставлені школярами запитання присутні отримали змістовні відповіді. Загалом  вийшла конструктивна розмова та змістовна зустріч.

16:35 31.05.2021

Чемеровецька селищна рада  оголошує  конкурс  на   заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Чемеровецька школа мистецтв»

Чемеровецька селищна рада  оголошує  конкурс  на   заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Чемеровецька школа мистецтв»

Чемеровецька селищна рада  оголошує  конкурс  на   заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Чемеровецька школа мистецтв».

14:57 31.05.2021

Призначено директора КНП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги»

Призначено директора КНП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги»

Сьогодні на пленарному засіданні   селищної ради   розглянуто питання   про призначення директора комунального некомерційного підприємства «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги».   Депутати врахували  рішення   комісії з  проведення конкурсу   та  одноголосно підтримали на цю посаду кандидатуру Пелехацького Віктора Анатолійовича.

16:08 28.05.2021

Відбулось пленарне засідання сьомої сесії селищної ради

Відбулось пленарне засідання сьомої сесії селищної ради

Сьогодні  в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв  під головуванням селищного голови Олександра Собаня відбулась сесія селищної ради. Депутати одноголосно підтримали створення комунальної установи «Чемеровецька школа мистецтв», передачу артезіанської свердловини с.Андріївка з балансу  селищної ради в оперативне управління та на баланс КП «Комунсервіс», затвердили   Порядок  найменування  (перейменування) вулиць, провулків, надали дозвіл  відділу освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради   на списання з балансу установи основних засобів.

16:06 28.05.2021

Зустріч з керівниками благодійних фондів

Зустріч з керівниками благодійних фондів

підтримку  постійним благодійникам, меценатам, генеральному директору  благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» (Німеччина) Пітеру Регеру, директору благодійної організації «Фонд Благодійність» Ірині Герелюс та  керівнику Чемеровецького районного благодійного фонду «Карітас-Чемерівці» Василю Демчишину. Понад п’ять років фонди підтримують наші медичні, освітні заклади, а також надають гуманітарну допомогу  дітям, які виховуються  в родинах пільгового статусу та одиноким людям поважного віку.  З працівниками відділу з питань соціальної політики проговорили можливості подальшої співпраці та підтримки жителів громади.

16:04 28.05.2021

Форум громадянської зрілості «МАЙБУТНЄ  МОЄЇ  ГРОМАДИ»

Форум громадянської зрілості «МАЙБУТНЄ МОЄЇ ГРОМАДИ»

Щорічний і уже традиційний Форум, який провели освітяни в онлайн-режимі, засвідчив активну громадянську позицію здобувачів освіти і бажання спільно з дорослими реагувати на виклики сьогодення.   Представлено 12 різнопланових проєктів  і всі вони заслуговують на особливу увагу, адже підказують шляхи вирішення актуальних екологічних та соціальних проблем. А ще Форум яскраво продемонстрував небайдужість молодих людей до життя громади, бажання перетворити шкільні подвір’я та власні населені пункти у місця, де затишно і комфортно жити.

15:58 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь