Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Медико-психологічна підтримка від Червогого Хреста

Медико-психологічна підтримка від Червогого Хреста

Днями в черговий раз  медико-психологічна бригада   районної організації  Товариства Червоного  Хреста побувала у селі Кугаївці.  Такі послуги сьогодні вкрай необхідні мешканцям села, тому спеціалісти бувають у Кугаївцях кожного місяця. Обстежують та консультують і вимушено переміщених осіб, і місцевих жителів. А також надають гуманітарну допомогу лікарськими препаратами.

15:45 22.12.2023

Вифлеємський вогонь прибув на Чемеровеччину

Вифлеємський вогонь прибув на Чемеровеччину

 Щороку, напередодні Різдва, скаути всього світу поширюють символічний вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа. Він є символом тепла, миру та злагоди, душевного спокою, любові до людей і до світу.

16:00 20.12.2023

Наука - це зброя!

Наука - це зброя!

 Учні-члени Малої академії наук, учасники І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, як і раніше, показали наполегливість у постановці цілей та копіткій праці на результат. А ще переконали присутніх у тому, що наука - це наша непереможна зброя. І кожне досягнення сьогодні - це вклад у велику перемогу нашої країни.                                                            

15:59 20.12.2023

Навчалися мистецтву ефективної самопрезентації

Навчалися мистецтву ефективної самопрезентації

 Сьогодні Благодійним фондом “Посмішка ЮА” в рамках “Програми економічної стійкості України в партнерстві з JERU (колаборація міжнародних неурядових організацій Welthungerhilfe та Concern Worldwide) для чемерівчан та внутрішньо переміщених осіб, яких приймає громада, проведено тренінгове заняття "Мистецтво ефективної самопрезентації". Учасники розглянули різні аспекти вдалої самопрезентації та освоїли практичні інструменти для її розвитку, оволоділи ключовими навичками, які допоможуть  професійно виступати та залишати враження. Щиро дякуємо тренерам за можливість уміло попрацювати над самовдосконаленням!

15:46 20.12.2023

Передріздвяні вітання у сесійній залі

Передріздвяні вітання у сесійній залі

 Сьогодні останній раз у поточному році депутати, старости, керівники виконавчих органів, структурних підрозділів та комунальних установ зібралися у сесійній залі. В ході  зібрання принципово та виважено приймалися важливі управлінські рішення. А завершення пленарного засідання було емоційним,  духовно та патріотично піднесеним. Привітати усіх присутніх на сесії прийшли вихованці та викладачі Школи мистецтв. Сучасна тематична колядка та різдвяний передзвін створили у залі емоційну атмосферу, де відчуття свят, що наближаються, та реалій сьогодення у стані війни, мали неймовірний синергетичний ефект. Нехай дзвінко лунає українська колядка! Нехай Всевишній охороняє наших воїнів! Віримо у нашу Перемогу!

18:29 19.12.2023

Відбулася 43-я, «бюджетна» сесія

Відбулася 43-я, «бюджетна» сесія

 На пленарному засіданні заслухано звіт про діяльність поліцейських офіцерів громади у поточному році, проєкти ряду цільових програм та Програму соціально-економічного та культурного розвитку на наступний рік, а також одноголосно прийнято основний фінансовий документ громади - бюджет Чемеровецької селищної ради на 2024 рік. А ще депутати розглянули блок господарських та земельних питань. На початку зібрання селищний голова Олександр Собань з нагоди Дня місцевого самоврядування, який відзначався 7 грудня, вручив грамоти та подяки представникам депутатського корпусу та старостам населених пунктів за вагомий особистий внесок у розвиток  місцевого самоврядування. А на завершення Олександр Володимирович привітав присутніх у сесійній залі з прийдешніми Різдвяними святами, подякував за консолідовану працю та побажав віри і впевненості у нашій Перемозі.

18:16 19.12.2023

«…І кожен фініш – це, по суті, старт»- завершальні акорди змагань юних інтелектуалів

«…І кожен фініш – це, по суті, старт»- завершальні акорди змагань юних інтелектуалів

  17-18 грудня завершився цикл ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад та  конкурсів  змаганнями з інформаційних технологій, біології, астрономії, німецької та англійської мов, а також  з правознавства. Юні знавці  основ наук  вибороли звання кращих та найкращих – дипломи І.ІІ та ІІІ ступенів та  сформували  учнівську команду   Чемеровецької селищної ради, яка буде захищати освітянську галузь на ІІІ обласному етапі  Всеукраїнських олімпіад  з навчальних предметів. Вітаємо найкращих знавців  біології  Барило Валерію, Сенчишина Ярослава  та Марчука Владислава  із Чемеровецького ліцею №1, Лисака Назарія із Чемеровецького ліцею №2 та Гурман Богдану  з Жердянського ліцею; правознавців- Коруну Ніколєту із Чемеровецького ліцею №2, Шатковського Максима із Чемеровецького ліцею №1 та Буринського Андрія із Летавського закладу загальної середньої освіти. Звання найкращих знавців іноземної мови вибороли  Осідак Марія, Герганова Марія, Грабовська Діана та Павлов Павло із Чемеровецького ліцею №1 ,Горбач Богдана з Летавського ліцею,  Гончар Наталія із Свіршковецького ліцею та Лужняк Арсеній із Більської гімназії!

16:59 19.12.2023

Він відважно боронив рідну землю…

Він відважно боронив рідну землю…

 Чемеровеччина втратила ще одного Героя-захисника. На війні загинув житель села  Красноставці  Контський Руслан Олександрович, 03.07.1975 року народження. Руслан народився на Кам’янеччині, у селі Довжок, тривалий час проживав у Красноставцях. Строкову військову службу Руслан Олександрович проходив у 1993-1995 роках на посаді командира відділення радіолокаційної станції. З початку повномасштабної війни, 01 березня 2022 року вступив до лав Збройних Сил України по мобілізації. Вірний присязі військовослужбовець Руслан Контський загинув 16.12.2023 року в районі населеного пункту Берестове Донецької області під час обстрілу з протитанкового ракетного комплексу військовими формуваннями рф.  

12:52 19.12.2023

Засідали постійні комісії

Засідали постійні комісії

Напередодні 43-ої сесії селищної ради засідали постійні комісії. Депутатами розглянуто та погоджено усі питання, які включено до проєкту порядку денного, опрацьовано проєкти рішень. В результаті роботи 146 питань підготовлено до розгляду на черговому пленарному засіданні, що відбудеться завтра.

17:02 18.12.2023

Відбулося чергове засідання виконкому

Відбулося чергове засідання виконкому

Сьогодні відповідно плану роботи виконавчого комітету селищної ради відбулося його чергове засідання. До порядку денного було включено 46 питань, серед яких - про погодження проєктів цільових програм з різних напрямків роботи на 2024 рік, Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2024 рік, проєкту селищного бюджету – 2024, а також затвердження плану роботи виконкому, плану військово-облікової діяльності, плану роботи з питань запобігання корупції, переліку об’єктів та визначення видів суспільно-корисних робіт та ряд інших.  Після обговорення кожного питання прийнято відповідне рішення.

16:57 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь