Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Освітні менеджери - 2023

Освітні менеджери - 2023

 Здається, що всі наші помисли сьогодні забрала війна. І все ж серед її вибухів та тривог хочеться чогось доброго і мудрого. Тому свою передноворічну підсумкову зустріч керівники дошкільних закладів і закладів загальної середньої освіти провели у формі інтелектуальної гри QUIZ  TIME. Яскраво, творчо, з хорошим настроєм і гарною співпрацею, чотири команди знаходили правильні відповіді на складні педагогічні та управлінські питання. Перемагала дружба і професійність у всіх трьох раундах. А четвертий раунд  був присвячений видатній особистості сьогодення і показав хороші лідерські якості капітанів команд.

16:41 28.12.2023

Відкриваємо освітній простір

Відкриваємо освітній простір

 Передноворічні дні завжди особливі. В очікуванні сюрпризів та несподіваних приємних моментів перебувають усі – і дорослі, і діти. Гарним подарунком для дитячої спільноти села Кочубіїв стало сьогодні відкриття  навчально-розважального простору «Освітній хаб».  Його створення на базі Кочубіївського гуртожитку стало можливим завдяки селищній раді та Хмельницькому осередку БФ «Рокада». За сприяння фонду освітню кімнату облаштовано меблями та комп’ютерною технікою, проведено косметичний ремонт, що слугуватиме освітньому процесу, комунікації та цікавому проведенню часу, а також кращій інтеграції внутрішньо переміщених осіб у життя громади. Намагаємося робити усе можливе, щоб відлуння війни максимально обходило наших дітей, а дитинство було наповненим та радісним.

14:40 28.12.2023

Працювала комісія з врегулювання земельних та житлово-комунальних питань

Працювала комісія з врегулювання земельних та житлово-комунальних питань

Комісія, яка діє  при виконавчого комітету селищної ради, упродовж поточного тижня працювала  за місцем проживання заявників. У селі Зарічанка перевірено дотримання норм відстані між посадкою дерев. У Юрківцях перевірено додержання правил землевикористання, а у Чемерівцях за участю сертифікованого інженера було винесено межові знаки на місцевості. У Кугаївцях проведено заміри для уточнення земельної ділянки та винесення межових знаків.

16:49 27.12.2023

Новорічні гостинці для захисників

Новорічні гостинці для захисників

Жителі усіх населених пунктів громади, зокрема, Кормильча, Жердя та Кочубіїв, знову підготували смаколики з дому для наших захисників. Святкові страви, випічка, солодощі,  фрукти та консервація поїдуть з волонтерами на південь та схід країни.

16:40 27.12.2023

Відлуння різдвяної коляди

Відлуння різдвяної коляди

У ці святкові дні у кожному селі - від вулиці до вулиці та від хати до хати - лунає різдвяний передзвін та гучна українська колядка. За традицією, співаючи величальних пісень, колядники прославляють Христа, віншують господарів, вітають зі святами та щедро посівають на добро та достаток, бажаючи здоров'я та благополуччя родині, Перемоги та миру нашій рідній Україні. У кожному дворі щиро віддячують  за коляду. А усі кошти, зібрані колядниками, будуть спрямовані для потреб наших Збройних Сил та придбання необхідного для земляків-військових.

16:37 27.12.2023

Поліцейські розшукали зниклого мешканця громади

Поліцейські розшукали зниклого мешканця громади

Успішно сьогодні завершилися заходи з розшуку мешканця села Слобідка-Смотрицька, 1952 року народження, котрий вчора близько 12.30 пішов з дому та не повернувся. Зниклий чоловік має хворобу Альцгеймера. Поліцейськими офіцерами громади допомагали місцеві небайдужі мешканці. В результаті сьогодні близько 12.00 чоловіка живого та неушкодженого знайдено та повернуто додому.

16:35 27.12.2023

Шановна громадо! Дорогі земляки!

Шановна громадо! Дорогі земляки!

Прийміть мої щирі вітання зі світлим та величним  Різдвом Христовим! Цьогоріч Різдвяні свята ми зустрічаємо сповнені нашою вірою, ми об’єднані, як ніколи, нашою мрією, ми переконані, що збудуться усі наші очікування. Добра та тепла Вашим душам, затишку та благополуччя Вашим домівкам, здоров’я та Господньої опіки Вашим рідним. Хай Янгол різдвяний захищає Вашу родину та усю нашу Україну!

06:00 24.12.2023

Підтримка внутрішньо переміщених сімей

Підтримка внутрішньо переміщених сімей

Мешканці населених пунктів, старости та керівництво громади докладають усіх зусиль, аби підтримати та допомогти нашим співвітчизникам, які вимушені були покинути свої домівки та тікати від війни, у облаштуванні побуту, забезпеченні продовольством тощо.  Днями  у селі Сокиринці для сімей ВПО організовано порізку дров для опалення  помешкань взимку.

15:49 22.12.2023

Роботи з благоустрою не припиняються і взимку

Роботи з благоустрою не припиняються і взимку

Відповідно до рішення виконавчого комітету та акту комісії з обстеження  аварійних та сухостійних насаджень, що підлягають видаленню проведено роботи з видалення аварійних дерев поблизу Свято-Покровської церкви в селі Слобідка-Смотрицька. До робіт було залучено техніку ТОВ «АГРОХОЛДИНГ 2012».

15:47 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь