Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Він обіцяв повернутись…

Він обіцяв повернутись…

Сьогодні в селі Кугаївці відбулось освячення пам'ятника загиблому в АТО Андрію Кухару, який віддав своє життя за рідну країну.

15:17 14.03.2017

На постійному контролі

На постійному контролі

Питання забезпечення благоустрою в населених пунктах Чемеровецької селищної ради  чи не основне завдання до виконання на кожен день, до реалізації якого активно долучаються працівники КП «Комунсервіс». Залучивши усі можливі ресурси комунального підприємства завершено роботу щодо впорядкування території полігону для вивозу твердих побутових відходів в смт Закупне.

16:07 13.03.2017

Оперативна нарада з керівниками

Оперативна нарада з керівниками

Відповідно до напрацьованого плану дій, новий робочий тиждень розпочато з оперативної наради Чемеровецького селищного голови з керівниками виконавчих органів. В ході наради визначено основні заходи наступного тижня, виходячи з яких, кожен начальник отримав конкретні завдання до виконання та реалізації відповідними відділами.

16:06 13.03.2017

Визначено основні завдання в роботі на найближчий період

Визначено основні завдання в роботі на найближчий період

На черговій робочій нараді з виконуючими обов»язків старост, яку провів у залі засідань селищної ради Чемеровецький селищний голова Олександр Собань, розглянуто ряд актуальних питань , вирішення яких сприятиме розвиткові за тим чи іншим напрямком територій населених пунктів громади.

20:40 10.03.2017

Навчання питань е-декларування

Навчання питань е-декларування

Метою проведення тренінгу було ознайомлення декларантів із ключовими положеннями законодавства щодо декларування та надання практичної допомоги у застосуванні нової  системи електронного декларування на основі розроблених НАЗК методичних та навчальних матеріалів. Роз’яснено заповнення по розділах декларації.  Особливо детально зупинилися на питаннях про об’єкти нерухомості, спільної власності, грошові активи, кредити тощо.

20:38 10.03.2017

Відбулись засідання постійних комісій

Відбулись засідання постійних комісій

                В  ході підготовки до чергової п’ятої сесії Чемеровецької селищної ради VII скликання 10 березня  2017 року відбулися засідання постійних комісій селищної ради.   Ряд важливих для громади  питань розглянули на  постійних комісіях Чемеровецької селищної ради, зокрема, обговорено питання планування бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, проекти цільових програм. Відповідно до напрацьованого порядку денного сесії, розглянуто проекти рішень щодо входження Чемеровецької селищної ради до складу засновників загальноосвітніх навчальних закладів  шляхом прийняття права засновників та прийняття майна та основних засобів із спільної власності територіальних громад сіл. Майже третина запланованих до розгляду питань розглянуто на постійній комісії з питань земельних відносин, екології, агропромислового розвитку,  житлово-комунального господарства, інвестицій, будівництва,  транспорту, зв’язку, підприємництва та торгівельного обслуговування, зокрема, щодо затвердження і надання дозволу на виготовлення технічних документацій та проектів землеустрою.

14:46 09.03.2017

9 та 10 березня «Шевченківські  дні»

9 та 10 березня «Шевченківські дні»

Чемеровецька громада долучилась різноманітних заходів присвячених діяльності та творчості Тараса Шевченка. Сьогодні, з нагоди 203 річниці від дня народження Великого Кобзаря в селищі Чемерівці відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника митця. У заході  взяли участь представники Чемеровецької районної ради, Чемеровецької райдержадміністрації та Чемеровецької селищної ради та деяких підприємств та організацій.

14:07 09.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь