Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Військові з вдячністю прийняли гостинці з Чемеровеччини

Військові з вдячністю прийняли гостинці з Чемеровеччини

Автомобілі, якими транспортувалися до військових частин вантажі, сформовані Чемеровецькою громадою, благополучно прибули за призначенням. І сьогодні, у День захисника України, наші воїни мають можливість скоштувати домашнього хліба з салом та інших смаколиків, з любов’ю виготовлених на Чемеровеччині. Нехай це додає їм бадьорості духу! Нехай береже Покрова Пресвятої Богородиці наших захисників! Слава Збройним Силам України!  

13:40 14.10.2022

З нагоди Дня захисників та захисниць України

З нагоди Дня захисників та захисниць України

Сьогодні на центральній площі селища поруч з Пам’ятним знаком борцям за незалежність відбулися урочистості з нагоди державного свята - Дня захисників та захисниць України. Участь у заході взяли військовослужбовці та ветерани АТО, представники духовенства, працівники установ та мешканці селища. Перед присутніми зі словами вдячності захисникам за патріотизм та героїзм, волонтерам та мешканцям громади – за підтримку Збройних Сил України виступив Чемеровецький селищний голова Олександр Собань. Святі отці у День Покрови Пресвятої Богородиці  запросили усіх до спільної молитви з Україну та її захисників. Захід супроводжувався тематичними патріотичними піснями у виконанні працівників Центру культури, дозвілля та мистецтв. 

13:06 14.10.2022

ЗРІЗАВ ДЕРЕВА - ОТРИМАВ ВИРОК

ЗРІЗАВ ДЕРЕВА - ОТРИМАВ ВИРОК

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки дерев вчиненої на території природно-заповідного фонду (ч. 3 ст. 246 КК України).

09:41 14.10.2022

Шановні захисники та захисниці  нашої держави! Дорогі земляки!

Шановні захисники та захисниці нашої держави! Дорогі земляки!

Прийміть  вітання від Чемеровецької громади з нагоди Дня захисника України! Сьогодні, у час війни, символізм і значимість цього Дня надзвичайно особливі. Це свято відзначається  українським народом  в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська, яке боронить нашу землю від ненависного ворога, відстоює нашу незалежність та право на мирне майбутнє прийдешніх поколінь.

09:09 14.10.2022

Триває підготовка до опалювального сезону у Летаві

Триває підготовка до опалювального сезону у Летаві

Цими днями  майстрами будівельної бригади СВК "Летава" проводиться спорудження котельні під котел на твердому паливі, який обігріватиме місцевий ліцей. А також активно триває заготівля паливних дров, де також працюють   мешканці села.  Усе це запорука того, що взимку у приміщеннях буде тепло, незалежно від будь-якої кризової ситуації.  

17:08 13.10.2022

Соціальна робота в селах громади

Соціальна робота в селах громади

Сьогодні фахівцями  із соціальної роботи відділу з питань  соціальної політики проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з сім'ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, що проживають у Красноставському та Зарічанському старостатах. Надано ряд рекомендацій батькам щодо подолання  складних обставин, створення безпечних і комфортних умов для дітей та формування навичок відповідального батьківства.

17:07 13.10.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Сьогодні за ініціативою Міністерства соціальної політики України у відеорежимі відбулася нарада з метою обговорення проблемних питань в сфері захисту прав дітей та шляхів їх вирішення. Участь  у заході  взяли працівники служби у справах дітей  селищної ради.  У ході наради розглянуто також актуальні питання щодо змін у чинному законодавстві. За результатами обговорення напрацьовано рекомендації щодо подальшої роботи з урахуванням умов воєнного стану, визначені шляхи та механізми вирішення проблемних питань щодо захисту прав дітей.

17:01 13.10.2022

Смаколики для захисників

Смаколики для захисників

Ініціативу Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня активно підтримали  представники освіти та культури громади.  Усі працівники усіх закладів   напередодні Дня захисника України зготували чимало смачної продукції, яка у складі великого продовольчого вантажу буде доставлена до наших воїнів захисників на крайні рубежі оборони.  Освітянами виготовлено  351 кг домашньої випічки, 144 банки тушонки, 39 відер вареників, 8 кг м'ясних виробів, а також придбано чай,крупи,олія тощо.   Не менш активно і продуктивно попрацювали   і працівники галузі культури.

16:55 13.10.2022

Від Чемеровецької громади – захисникам України!

Від Чемеровецької громади – захисникам України!

Щодня ми пильно та з хвилюванням слідкуємо за новинами з фронту . Радіємо успішному просуванню наших Збройних Сил і розуміємо, що кожен клаптик відвойованої  у ворога нашої землі - це заслуга нашого українського воїна. Саме тому, щоб додати бадьорості духу нашим захисникам - і близьким знайомим, і незнайомим зовсім -  за кілька днів до Дня захисника України наша Чемеровецька громада зорганізувалася на виготовлення смачної домашньої продукції, яку заплановано було доставити за призначенням саме у день свята. Старости кинули клич у селах своїх округів, кілька днів усі випікали і смажили, консервували та заливали смальцем. А поки дорослі пакували, діти клеїли виготовлені вітальні листівки-обереги для воїнів. Таким чином з Чемеровеччини у декілька напрямків у різні військові частини направлено сьогодні  продовольчі вантажі, де окрім святкових гостинців, і продовольство  тривалого  зберігання, а ще речі першої необхідності, медикаменти, свічки та пічки для обігріву. Уже завтра, подолавши сотні кілометрів,  вантажі будуть доставлені до кінцевих точок маршрутів. Нехай вони зроблять особливим цей святковий день для наших військових. А Покрова Пресвятої Богородиці нехай оберігає їх щодня!

16:33 13.10.2022

Відбулася нарада освітян

Відбулася нарада освітян

Нараду керівників закладів загальної середньої освіти проведено сьогодні за участі голови громади Олександра Собаня та працівників відділу освіти, молоді та спорту.Обговорено питання організації освітнього процесу в умовах загострення ситуації в країні, проаналізовано подання звітної інформації, стан оновлення інформації на сайтах шкіл, підготовку до переходу на електронний документообіг (ведення електронних журналів,щоденників,іншої шкільної документації). Також звернено увагу керівників на організацію, проведення та участь школярів та педагогів у всеукраїнських олімпіадах з навчальних предметів, інтелектуальних  конкурсах, турнірах, Малій академії наук. Узгоджено особливості атестації, сертифікації педагогічних працівників у 2022, 2023 роках. Рекомендовано керівникам терміни організації осінніх та зимових канікул. Доведено до відома особливості організації харчування школярів у 2022-2023 році, початок і проходження опалювального сезону, дотримання протиепідемічних заходів в закладах освіти у зв'язку із загостренням ситуації в регіоні щодо захворювання на  СОVID.

17:05 12.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь