A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Професійний розвиток педагогів

Професійний розвиток педагогів

Актуальні питання науково-методичного забезпечення реалізації програми "Нова українська школа у поступі до цінностей" були в центрі уваги обласного вебінару фахівців з виховної діяльності. Педагоги закладів освіти Чемеровецької селищної ради презентували свій досвід роботи. Начальник відділу освіти Ірина Качуріна у своєму виступі акцентувала увагу на управлінській діяльності відділу по організації освітнього процесу в сучасних умовах, зокрема на питаннях інноваційних підходів до національно-патріотичного виховання.    Координатор з виховної діяльності Тетяна Антецька ознайомила колег з методичним проектом "Професійний розвиток педагогів: ціннісно-етичний компонент". Педагоги та учні Кугаєвецького, Свіршковецького, Зарічанського, Чемеровецького №1, Чемеровецького №2 ліцеїв та Сокиринецької гімназії  успішно презентували креативні ідеї формування базових моральних цінностей згідно нової програми.

16:58 20.09.2022

Пам'ять про Героя житиме вічно!

Пам'ять про Героя житиме вічно!

З болем і сумом Чемеровецька громада сприйняла скорботну звістку про загибель у ненависній війні з російським окупаційним режимом нашого земляка, чемерівчанина,  Джигуна Павла Михайловича, 1999 року народження. Надто короткий життєвий шлях пройшов Павло… Навчався у Чемеровецькому ліцеї №1. Закінчив Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ. Зовсім юним, у 2017 році, пішов на службу за контрактом та став на захист східних кордонів  нашої держави.   Воював у складі десантно-штурмової бригади, що визволяла Харківщину. 17 вересня   загинув у визвольних і переможних боях за  Ізюм. Перестало битися серце молодого бійця, патріота, захисника…  У пам’яті всіх Павло назавжди залишиться товариським, світлим, щирим юнаком. Для України та нашої Чемеровеччини він став Героєм!

16:20 20.09.2022

Від Шидловецького старостату у продовольчий резерв громади

Від Шидловецького старостату у продовольчий резерв громади

У селах громади знову активізувалася робота по заготівлі продовольства тривалого зберігання для наших  воїнів-захисників. Мешканцями населених пунктів Шидловецького старостинського округу зібрано чималу суму коштів, за які закуплено м’ясо для  консервації. Староста сіл Петро Семенишин організував процес виготовлення тушонок. І як результат – 99 літрових банок м’ясних консервів з патріотичними наклейками «Віримо в ЗСУ!» готові до відправлення  хлопцям на передову.

15:09 19.09.2022

Шановні   працівники цивільного захисту та пожежної охорони!

Шановні працівники цивільного захисту та пожежної охорони!

Щиро вітаю вас з Днем рятівника. Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням  неоціненного внеску  людей мужніх професій, людей сильних духом,  тих, що забезпечують надійний захист національного багатства, життя  мешканців нашої громади від вогню та стихії.

16:23 16.09.2022

На засіданні комісії з питань захисту прав дітей

На засіданні комісії з питань захисту прав дітей

Сьогодні  на черговому засіданні комісії було розглянуто питання щодо захисту прав та законних інтересів дітей. На розгляд   винесено 11 питань, зокрема, про визначення місця проживання неповнолітньої, про стан виконання батьківських обов’язків відносно малолітніх дітей та заслухано звіт фахівців з соціальної роботи про надання базових соціальних послуг під час супроводу. Під час проведення засідання заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті. Після обговорення по кожному з них винесені відповідні рішення, надані рекомендації та висновки.

16:17 16.09.2022

Передсвяткова зустріч з рятівниками

Передсвяткова зустріч з рятівниками

Сьогодні, у переддень відначення професійного свята  Дня рятівника, перший заступник селищного голови Юрій Войтов зустрівся з колективом працівників цивільного захисту та пожежної охорони. Юрій Васильович подякував рятівникам за доблесне несення щоденної служби, побажав їм міцного здоров»я та успіхів, а нашій державі – Перемоги над ворогом, стабільності та розвитку. А також вручив як подарунок необхідні у роботі технічні засоби.

16:03 16.09.2022

Про зміни законодавства щодо захисту прав дитини

Про зміни законодавства щодо захисту прав дитини

Сьогодні Валентина Семенишена, начальник служби у справах дітей, взяла участь у вебінарі з обговорення постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», організованому Мінсоцполітикою.

16:44 15.09.2022

До уваги ВПО, що проживають в селищі Чемерівці!

До уваги ВПО, що проживають в селищі Чемерівці!

Для зручності поширення серед внутрішньо переміщених осіб,  що проживають безпосередньо в селищі Чемерівці(не в селах громади),  інформації  щодо надання гуманітарної допомоги  створено телеграм-канал «Гуманітарна допомога ВПО Чемерівці»  (t.me/chemerivzi_dopomoga).

16:41 15.09.2022

Ремонт вуличних електромереж у Черчі

Ремонт вуличних електромереж у Черчі

За тривалий час з різних причин сталися неполадки на лініях електропередач  по вулицях Ліщука, Шевченка, Щаслива, Медобори та по провулку Смотрицький,  що у Черчі.  Сьогодні  майстри  КП«Комунсервіс», використовуючи спеціалізовану комунальну техніку провели  усі необхідні ремонтні роботи та відновили вуличне освітлення на усіх проблемних ділянках. 

16:35 15.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь