Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Для поточного ремонту сільських доріг

Для поточного ремонту сільських доріг

У селах Слобідко-Смотрицького старостату  сьогодні технікою «Комунсервісу»  проведено розвезення та розгортання щебеню. У селі Слобідка-Смотрицька по вулицях Л. Українки,  Незалежності, Молодіжна, у Гайовому -  по вулиці Центральна, у селі Діброва - по вулиці  Заріччя. Щебінь закуплено за кошти селищного бюджету.

17:03 12.10.2022

Організовано збирання ТПВ від населення

Організовано збирання ТПВ від населення

Згідно напрацьованого графіка комунальний спеціалізований автомобіль- сміттєвоз  працював сьогодні у селі Кугаївці. Завдяки системній роботі не тільки у селищі Чемерівці, але й у селах громади  тепер є можливість організовано сучасною технікою  здійснювати  збирання побутових відходів.

17:00 12.10.2022

На превеликий жаль цими днями сумна звістка прийшла з фронту у нашу громаду.

На превеликий жаль цими днями сумна звістка прийшла з фронту у нашу громаду.

Обороняючи українську землю, захищаючи наш народ, виборюючи Перемогу та мирне майбутнє для України, у боях з ненависним ворогом отримав важкі поранення, від яких загинув, наш земляк, 20-тилітній кугаєвчанин Андрій Володимирович  Россіхін.   Андрій гідно прожив своє молоде життя, був хоробрим у бою, подаючи приклад побратимам. Отримав   орден «За мужність» III ступеня за героїчне  виконання важливого бойового завдання. Андрій Володимирович  віддав своє молоде життя у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави і став Героєм для нашої громади і нашої держави.

16:34 12.10.2022

Встановлено паркан біля сільського кладовища

Встановлено паркан біля сільського кладовища

У селі Кормильча днями встановлено раніше придбаний європаркан.   Конструкції закуплено в рахунок угоди про соцпартнерство з «КОНТИНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП», матеріали для облаштування профінансовано з бюджету селищної ради. Роботи виконали місцеві майстри.  

16:42 11.10.2022

ЮНІСЕФ  фінансує підтримку опорних закладів

ЮНІСЕФ фінансує підтримку опорних закладів

Про це йдеться в постанові Кабміну від 13 вересня 2022 року №1112 "Про реалізацію спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти для підготовки до 2022/23 навчального року".

16:23 11.10.2022

І переселенці, і селищна рада вдячні благодійникам за підтримку!

І переселенці, і селищна рада вдячні благодійникам за підтримку!

Учора з робочим візитом Чемеровеччину відвідав голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич. Спільно з першим заступником Чемеровецького селищного голови Юрієм Войтовим Михайло Євстафійович побував у селі Кочубіїв, де селищною радою   відкрито гуртожиток для   вимушено переміщених осіб. Наразі комфортні умови для їх проживання поступово створюються і переселенці уже почали заселятися у будівлю.  Голова райради ознайомився зі станом справ, передав мешканцям закладу набори з продуктами та речами першої необхідності. А дізнавшись, що є нагальна потреба у ліжках та матрацах ( а при збільшенні чисельності  поселенців їх бракуватиме ще більше), пообіцяв посприяти у   вирішенні цього питання. І уже сьогодні  30 нових ліжок та 21 матрац було доставлено у Кочубіївський гуртожиток. Дуже важливо, що у такі складні часи  поруч є люди, які глибоко переймаються та максимально долучаються до вирішення  проблемних питань   тих,  хто із-за російської агресії потрапив у особливо складні життєві обставини.  Тому ми щиро дякуємо за підтримку Михайлу Сімашкевичу та його партнерам – румунським донаторам Herbert Paulischin, Rakos Zsolt та Ana Radulescu за їх благодійні справи.

15:48 11.10.2022

Капітальний ремонт  котельні у селі Бережанка

Капітальний ремонт котельні у селі Бережанка

Щоб привести до відповідності вимогам безпечного функціонування системи опалення у   приміщенні котельні, яке давно не експлуатувалося проводяться  необхідні ремонтні роботи. Працюють кочегари школи і садочка. Щебінь  та пісок  завезений технікою КП «Комунсервіс».

17:02 10.10.2022

Проведено ремонт мосту на греблі  в селі Хропотова

Проведено ремонт мосту на греблі в селі Хропотова

Над вирішення цього дуже важливого для мешканців села  питання працювала техніка КП «Комунсервіс», місцеві жителі допомагали.  Було встановлено панелі та проведено   розгортання щебеню.

16:54 10.10.2022

Збудовано нову котельню у Вишнівчику

Збудовано нову котельню у Вишнівчику

Днями завершено будівництво котельні, яка опалюватиме  приміщення Вишнівчицької амбулаторії та місцевого старостату. До вирішення питання забезпечення матеріалами долучилися і селищна рада, і місцеве лісництво, і жителі села, які також виконували усі будівельні роботи. Сьогодні з готовністю об’єкта до експлуатації ознайомилися селищний голова Олексасндр Собань та перший заступник Юрій Войтов. Паливними дровами на прийдешній опалювальний період  установи забезпечені.

16:46 10.10.2022

Відбулася нарада зі старостами

Відбулася нарада зі старостами

Сьогодні відбулася чергова апаратна нарада в режимі онлайн зі стростами населених пунктів громади. На порядку денному – найважливіші питання організаційного та господарського характеру. Попри усю складність ситуації, у населених пунктах проводяться поточні ремонти сільських доріг, заготівля дров на зиму, підготовка нових котелень до опалення  закладів освіти дровами тощо, і обов’язково заходи підтримки переселенців. Організовуються старостати на відправку на днях продовольчих вантажів для наших  захисників у найгарячі точки оборони.

16:44 10.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь