A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прихистили і допомагаємо подолати випробування

 Громади сіл Чемеровеччини продовжують приймати сім'ї внутрішньо переміщених осіб, які прибувають з територій, де наразі активно ведуться військові дії. У селі Степанівка минулого тижня забезпечено необхідні умови для тривалого проживання у колишньому дитсадку та діючому закладі дошкільної освіти для 11 переселенців,  серед них літні люди, діти,  інваліди. З метою  забезпечення  комфортних умов облаштовано душову кабіну,  кімнату облицьовано плиткою, встановлено водонагрівач, змішувач для душу. Жителі села  допомагають  вимушено переселеним продуктами харчування, а напередодні свят частували Великодніми смаколиками.

15:55 25.04.2022

Разом до перемоги!

Шановні чемерівчани та гості громади!  Запрошуємо вас на благодійний концерт, який відбудеться  28.04.2022 року        о 18.00 годині в актовій залі Чемеровецького медичного коледжу. Кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.  

08:42 25.04.2022

Майстер-клас "Великодній сувенір"

Завершуємо цей тиждень черговим майстер-класом, який був організований для дітей вимушено переселених сімей, що проживають в Чемеровецькому медичному гуртожитку. 28 дітей власноруч зробили Великодні сувеніри у вигляді будинків, в яких вони мріють жити зі своїми сім’ями під мирним небом України. Діти по секрету розповіли нам, що подарують ці роботи своїм батькам, щоб передати затишок рідного дому. Сподіваємось, що таке дозвілля допоможе краще освоїтись у новому місці, поспілкуватись та провести час корисно й цікаво.

09:21 23.04.2022

ДО УВАГИ!

Воєнний стан в Україні подовжено до 25 травня . Відповідний Закон про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (реєстр. № 7300) Верховна Рада України ухвалила у четвер, 21 квітня.

16:34 22.04.2022

Даруємо відчуття Великоднього настрою

Лічені дні залишаються до Великодня. Цьогоріч в усіх селах громади з особливо патріотичним настроєм готуються традиційні великодні смаколики, бо з великою любов'ю та турботою вони передаються нашим військовим, тим, хто  на передовій, хто відстоює у найгарячіших боях наше мирне майбутнє. Також з Великодніми гостинцями направляються вантажі на окуповані території, куди до людей, виснажених важлими випробуваннями, також має обов'язково прийти відчуття світлого та доброго свята. А ще у кожному нашому селі, до оселі кожного з прихищених переселенців, навідуються старости з  Великодніми смаколиками і щирими привітаннями зі святом, що наближається. Впродовж тижня і сьогодні ця акція активно  триває у Жердянському, Красноставському, Кочубіївському, Слобідко-Смотрицькому та усіх інших старостатах.

11:21 22.04.2022

Станом на 22 квітня ситуація на території   громади  стабільна та керована.

Усі заклади соціальної інфраструктури та комунальні служби працюють у штатному режимі. В стаціонарі Чемеровецької багатопрофільної лікарні перебуває 96 хворих, з них 8 – із захворюванням на COVID. Чисельність вимушено переміщених, що оселилися в наших населених пунктах, становить 2738 осіб, з них 817 дітей.  

11:16 22.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь