A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Чемеровеччини знову прямують гуманітарні вантажі

З Чемеровеччини знову прямують гуманітарні вантажі

Волонтерський запал на Чемеровеччині не згасає! Сьогодні у Кугаївцях формується великий гуманітарний вантаж з продовольства, який буде направлятися у регіони, де і військові, і цивільне населення потребують нашої підтримки. Велика вдячність за ініціативу та організованість і керівництву агроформування, і працівникам старостату, і місцевим мешканцям!  

14:08 11.05.2022

Перші урожаї Красноставських  «садів Перемоги»

Перші урожаї Красноставських «садів Перемоги»

В Україні активно реалізують ініціативу, яка допоможе запобігти продовольчій кризі під час війни. Мета проєкту «Сади Перемоги» – ефективно використати кожен клаптик землі, на якому можна виростити врожай. До всеукраїнської акції долучився колектив Красноставської гімназії. Дякуючи подарунку від «Астарта-Київ», сучасній полікарбонатній теплиці, зібрали вже третій врожай зеленої цибулі, скоро будемо копати молоду картоплю.

16:23 10.05.2022

Надання соціальних послуг в умовах воєнного стану

Надання соціальних послуг в умовах воєнного стану

 Працівники відділу з питань соціальної політики  сьогодні взяли участь у онлайн інформаційній сесії, яку проводив Хмельницький регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою». Тема спілкування дуже актуальна - «Організація надання соціальних послуг в умовах воєнного стану. Робота з внутрішньо переміщеними особами в громадах». Набуті знання, уміння та навики будуть застосовуватися спеціалістами у практичній діяльності.

11:00 10.05.2022

Перехід під юрисдикцію Православної Церкви України продовжується

Перехід під юрисдикцію Православної Церкви України продовжується

 Релігійні громади Української православної церкви  Чемеровеччини, що перебувають у єдності з московським патріархатом, від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України почали поступово переходити до Православної церкви України. Таке рішення уже принято  вірянами у Чемерівцях, Сокиринцях, Чорній. А днями збори парафіян відбулися у Ямпільчику, Юрківцях та Хропотові, де прихожани місцевих храмів також   виявили бажання змінити конфесійну приналежність.  Далі здійснюватиметься процедура   узаконення зміни підлеглості  та державної реєстрації релігійних організацій.

10:07 10.05.2022

Відновлюють роботу реєстри

Відновлюють роботу реєстри

З початку війни, заради недопущення будь-яких несанкціонованих дій з інформацією  зі сторони ворога, робота   Єдиних та Державних реєстрів Міністерства юстиції України  була призупинена. Наразі  для забезпечення потреб громадян, не зважаючи на військову агресію  рф та постійні спроби кібератак,  окремі реєстри відновили свою роботу. Зокрема, запрацював Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб - підприємств та громадських формувань. За відповідними послугами можна звертатися до ЦНАПу.

15:38 09.05.2022

Заходи благоустрою у Кочубієві

Заходи благоустрою у Кочубієві

У кожному селі громади чимало завдань із впорядкування території. В ході чергової робочої наради зі старостами  керівництвом селищної ради сплановано залучення до їх вирішення комунальної техніки. Складно вирішувати їх при  наявних проблемах із забезпеченням пальним.  Сьогодні,  за сприяння у вирішенні цього проблемного питання місцевим агроформуванням,  на дорогах Кочубіївського старостату працював грейдер комунального підприємства «Комунсервіс». Ним буде сплановано та вирівняно дорожнє полотно. А працівники місцевого дитячого садочка «Берізка»   впорядковували клумби та висаджували квіти.

15:34 09.05.2022

Наша підтримка ЗСУ

Наша підтримка ЗСУ

Жителі населених пунктів Жердянського, Кочубіївського та Красноставського старостинських округів напередодні вихідних зорганізувалися на черговий збір продовольства для військовослужбовців. Старости «південного хабу» Володимир Дюк, Ірина Кузик та Дем'ян Коваль доставили гумвантаж за призначенням.  

15:30 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь