A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Комунальна техніка працює на дорогах громади

Комунальна техніка працює на дорогах громади

 У ці дні через снігопади на дорогах громади додалось роботи комунальникам, які для забезпечення безперешкодного руху транспорту і пішоходів проводять розгортання снігу.  Днями техніка комунального підприємства «Комунсервіс» виїжджала до Вишнівчицького старостату для прогортання снігу по дорозі між селами Завадівка та Слобідка-Смотрицька.

16:57 16.01.2024

Чергові перемоги юних  філологів …

Чергові перемоги юних філологів …

 Обласний етап Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури  приніс чергові перемоги знавцям української словесності. Третє випробування  юних філологів  обласного рівня завершилося   успіхами  восьмикласниці та десятикласниці Чемеровецького ліцею  №1 Барило Валерії та Барбарук Ліки, які принесли команді Чемеровеччини друге та третє місце  відповідно (вчителі - Олена Мага та Олена Чухрій).  Загалом  юні філологи закладів загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради здобули на обласному рівні п’ять перемог.  Крім олімпіади , яка відбулася 14 січня, у ХІV Міжнародному  мовно-літературному  конкурсі  учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  - диплом ІІІ ступеня виборов  Мерва Ярослав  із Чемеровецького ліцею №1 та Міжнародному  конкурсі з української мови імені Петра Яцика - дипломи ІІІ ступеня – Шатковська Вероніка  із Чемеровецького ліцею №1 та Горбач Богдана  із Летавського ліцею. Пишаємося нашими інтелектуалами та бажаємо успіхів у чергових конкурсах та випробуваннях!

16:47 16.01.2024

Марафон інтелектуальних змагань продовжується …

Марафон інтелектуальних змагань продовжується …

      13 січня  стартував ІІІ ( обласний )  етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів  першим, відбірковим туром   з історії. Виконавши в онлайн- режимі тести за зразком НМТ  члени команди юних істориків Чемеровеччини  набрали відповідну кількість балів та  всі пройшли у ІІ тур обласної олімпіади. Підтвердили звання найкращого:  Горбач Богдана з Летавського ліцею ( вчителька Світлана Зубик) , Бужак Анастасія з Свіршковецького ( вчителька Валентина Мельник), Шатковський Максим з  Чемеровецького ліцею №1 ( вчитель Микола Пушкаренко) та Ангеліна Гонта з Кугаєвецького закладу  загальної середньої освіти (вчителька Ольга Повар). Попереду інтенсивна підготовка та участь у вирішальних випробуваннях! Бажаємо успіхів та перемог!

16:43 16.01.2024

Для виготовлення сухих продуктових наборів

Для виготовлення сухих продуктових наборів

 Мешканці громади  активно долучаються до збору овочів для виготовлення сухих супових, борщових наборів, а також горіхів та консервованих фруктів для  продовольчих  потреб Збройних Сил України. Днями продукти відправлено на переробку з Бережанського, Кормильчанського, Хропотівського, Юрковецького, Сокиринецького старостатів та селища Чемерівці.

15:52 16.01.2024

Працюємо спільно…

Працюємо спільно…

Сьогодні поліцейські офіцери громади Олександр Муляр та Руслан Реджепов разом із представниками місцевого самоврядування відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, в тих населених пунктах, які обслуговують.  Метою таких візитів було з’ясувати  соціально побутові умови проживання даної категорії осіб,  а  в умовах зниження температурного режиму  застерегти та попередити про негативні наслідки  від необережного використання пічного опалення та електричних  обігрівачів.

16:19 10.01.2024

До уваги мешканців громади

До уваги мешканців громади

Для мешканців Хмельницької області, які внаслідок війни втратили роботу або бізнес та прагнуть відновити свою економічну діяльність буде проведено низку тренінгів за темами:

16:10 10.01.2024

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Хрещення Господнє та Богоявлення, яке цьогоріч ми вперше відзначаємо з усім християнським світом 6 січня, -  одне із найважливіших церковних свят. Це свято очищення та наповнення нас вірою, надією та любов’ю, свято, що є точкою відліку нового життя, свято, що додає впевненості у майбутньому. Нехай свята вода змиє з нашої української землі усе недобре  та неправедне,   наповнить  наш український народ духовною міццю, а  наше доблесне українське військо непоборною силою!   У цей   благословенний день хочеться   побажати   спокою та затишку у ваших домівках, радості та благополуччя у ваших родинах.  Міцного здоров’я вам та вашим рідним. Нехай Всевишній убереже вас від будь-яких негараздів. Нехай Господнє благословення повсякчас супроводжує наших воїнів-захисників на тернистому шляху до  Перемоги!   З Водохрещем, Україно! З Водохрещем, громадо! Христос хрещається!У ріці Йордані!

08:57 06.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь