Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні освітяни - працівники та ветерани освітянської ниви, керівники навчальних закладів!

Шановні освітяни - працівники та ветерани освітянської ниви, керівники навчальних закладів!

Вітаю Вас із професійним святом та щиро дякую за натхненну подвижницьку працю в умовах війни. Для кожного з нас вихователь, учитель– це перший помічник у пізнанні світу, це порадник та друг, це та людина, якій ми зобов’язані своїми успіхами в житті. Сьогодні Ваша праця по-особливому цінна і важлива. Кожного дня Ви виконуєте велику місію – виховуєте юних українців та тримаєте освітянський фронт у мирі і злагоді. Саме Ваш внесок у розвиток України, формування нового покоління її громадян є неоціненним скарбом, тому що, передаючи кожній дитині безцінні знання для високої освіченості, ви стимулюєте учнів до прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

09:04 02.10.2022

Під оберегом Матері Божої!

Під оберегом Матері Божої!

Саме сьогодні, у світле свято Віри,Надії,Любові та матері їх Софії,у селі Зарічанка проведено відкриття та освячення статуї Матері Божої. Цій церемонії передували процеси обговорення та облаштування центральної частини населеного пункту.

15:48 30.09.2022

Обмін досвідом

Обмін досвідом

Представники  громадської організації  "Ініціативні громадяни Чемеровеччини"  Марія Кульпінська і Ольга Галак стали учасниками школи громадських ініціатив, організованої в межах проекту "Інституційний розвиток громадських організацій в громадах України", яка проходила в м. Ворохта з 29 вересня по 2 жовтня поточного року. Отримані знання допоможуть покращити роботу громадського сектору нашої громади.

15:45 30.09.2022

Спільними зусиллями

Спільними зусиллями

Сьогодні в селі Біла проведено ремонтні роботи на свердловині, яка забезпечує питною водою усе село.  До ремонту долучились працівники КП «Комунсервіс» і ТОВ «Агрохолдинг 2012».

14:45 30.09.2022

УВАГА, КОВІД!!!

УВАГА, КОВІД!!!

За тиждень з 19 до 25 вересня у Хмельницькій області підтвердили 2776 випадків COVID-19. Це майже на півтори сотні більше хворих, ніж попереднього тижня. Однак ситуація дещо краща, якщо порівнювати з динамікою кількох тижнів з кінця серпня до середини вересня. 

09:23 30.09.2022

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього дня бібліотек!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього дня бібліотек!

30 вересня – Всесвітній день бібліотек. Уже понад 15 років цей день є професійним святом працівників бібліотечної справи. Сьогодні бібліотекарі беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління. Вони  не тільки помічники в оперативному і якісному забезпеченні інформацією, а ще й волонтери, люди з активною громадською позицією.

08:06 30.09.2022

Ремонтні роботи у Заліссі

Ремонтні роботи у Заліссі

Сьогодні  майстри  КП «Комунсервіс», використовуючи спеціалізовану комунальну техніку, провели  усі необхідні ремонтні роботи лінії електропередач по відновленню вуличного освітлення у селі Залісся по вулиці Широка. 

15:34 29.09.2022

Акція «Здай кров - врятуй солдата»!

Акція «Здай кров - врятуй солдата»!

Сьогодні в Хмельницькому обласному центрі служби крові проводилась акція «Здай кров - врятуй солдата»!. В переддень професійного свята працівників освіти в акції взяли участь керівники закладів середньої та дошкільної освіти і працівники відділу освіти, молоді та спорту.

15:31 29.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь