A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про підвищення податкової культури роботодавців

Про підвищення податкової культури роботодавців

Днями  проводилися спільні заходи по пріоритетних напрямках сьогодення, а саме легального використання праці найманих працівників та сплати податків до бюджетів усіх рівнів, новацій у податковому законодавстві в умовах воєнного часу.

10:15 06.10.2022

УВАГА, КОВІД!!!

УВАГА, КОВІД!!!

За тиждень з 26 вересня до 2 жовтня в Україні зареєстрували зниження кількості нових випадків COVID-19 на 3 %. У Хмельницькій області динаміка також позитивна — кількість хворих, у порівнянні з попереднім тижнем, зменшилася на 5,7%. Зокрема, за тиждень з 26 вересня до 2 жовтня на Хмельниччині коронавірусну хворобу діагностували у 2618 осіб, що на 158 менше, аніж тижня перед тим. Захворіли 288 дітей, що на 65 менше, ніж у період з 19 до 25 вересня.  

10:14 06.10.2022

Спільні зусилля, спрямовані на підтримку ЗСУ

Спільні зусилля, спрямовані на підтримку ЗСУ

 Завдяки організованим концертам хору ветеранів «Чебреці» вдалося акумулювати кошти та спрямувати їх на придбання шин для автомобіля,який проходить ремонт в Чемеровецькому АТП і буде направлений в ЗСУ. Одна з двох машин, що були вилучені для потреб ЗСУ в КНП «Чемеровецький центр медико-санітарної допомоги», уже передана. Друга готується під фарбування. Ремонтні роботи будуть проведені за кошти Чемеровецької селищної ради.

14:15 05.10.2022

Гуртожиток у Кочубієві запрацював

Гуртожиток у Кочубієві запрацював

З метою створення умов для комфортного проживання внутрішньо переміщених осіб, які покинули власні домівки через російську агресію, Чемеровецька селищна рада, залучивши  грантові європейські кошти та спонсорські кошти, працювала над облаштуванням гуртожитку для переселенців в селі Кочубіїв у приміщенні колишньої школи. Облаштування комфортних умов у гуртожитку для переселенців  проводилося працівниками старостату та бюджетними установами села. Селищною радою забезпечувалось придбання необхідного обладнання, матеріалів та засобів. Підключення побутової техніки та сантехніки, перевірку та налагодження внутрішніх електромереж  проводили майстри КП «Комунсервіс». Роботи тривали за планом та  виконані вчасно. 3 жовтня гуртожиток прийняв перших 6 осіб.

10:54 05.10.2022

Держпродспоживслужба  повідомляє

Держпродспоживслужба повідомляє

Чемеровецьке управління в Хмельницькій області інформує щодо      надходження листа  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.1.3-20/14397 від 30 вересня 2022року , що  стосується інформаційне повідомлення по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 01 вересня 2022 року № 2022.4907-fup  стосовно надходження повідомлень щодо харчового захворювання, спричиненого гістаміном, внаслідок споживання тунця від одного й того ж постачальника, що експортувався з Іспанії (експортер: Frime S.A.U., Spain) до України (імпортер: ТОВ «ОДІСЕЙ ЛЮКС», вул. Київська 19-А, м. Вишневе, Київська область, 08132).

10:52 05.10.2022

Шановні освітяни - працівники та ветерани освітянської ниви, керівники навчальних закладів!

Шановні освітяни - працівники та ветерани освітянської ниви, керівники навчальних закладів!

Вітаю Вас із професійним святом та щиро дякую за натхненну подвижницьку працю в умовах війни. Для кожного з нас вихователь, учитель– це перший помічник у пізнанні світу, це порадник та друг, це та людина, якій ми зобов’язані своїми успіхами в житті. Сьогодні Ваша праця по-особливому цінна і важлива. Кожного дня Ви виконуєте велику місію – виховуєте юних українців та тримаєте освітянський фронт у мирі і злагоді. Саме Ваш внесок у розвиток України, формування нового покоління її громадян є неоціненним скарбом, тому що, передаючи кожній дитині безцінні знання для високої освіченості, ви стимулюєте учнів до прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

09:04 02.10.2022

Під оберегом Матері Божої!

Під оберегом Матері Божої!

Саме сьогодні, у світле свято Віри,Надії,Любові та матері їх Софії,у селі Зарічанка проведено відкриття та освячення статуї Матері Божої. Цій церемонії передували процеси обговорення та облаштування центральної частини населеного пункту.

15:48 30.09.2022

Обмін досвідом

Обмін досвідом

Представники  громадської організації  "Ініціативні громадяни Чемеровеччини"  Марія Кульпінська і Ольга Галак стали учасниками школи громадських ініціатив, організованої в межах проекту "Інституційний розвиток громадських організацій в громадах України", яка проходила в м. Ворохта з 29 вересня по 2 жовтня поточного року. Отримані знання допоможуть покращити роботу громадського сектору нашої громади.

15:45 30.09.2022

Спільними зусиллями

Спільними зусиллями

Сьогодні в селі Біла проведено ремонтні роботи на свердловині, яка забезпечує питною водою усе село.  До ремонту долучились працівники КП «Комунсервіс» і ТОВ «Агрохолдинг 2012».

14:45 30.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь