A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочали виготовлення пічок-«буржуйок» для військових

Розпочали виготовлення пічок-«буржуйок» для військових

Волонтерський рух на Чемеровеччині працює за різними напрямками. Окрім того, що на фронт для  захисників постійно передаються автомобілі, направляється допомога землякам продовольством, амуніцією, медикаментами та необхідними речами, наразі, коли незабаром наступлять холоди, актуальним став ще один напрямок - виготовлення пічок-«буржуйок» для обігріву воїнів-захисників. Роботи виконуються працівниками комунального підприємства «Комунсервіс». 

16:32 15.09.2022

Чергова партія продовольчої підтримки для переселенців

Чергова партія продовольчої підтримки для переселенців

Чергова партія продовольства надійшла вчора до Чемеровецького гуманітарного хабу. Крупу горохову та муку, розфасовану у пакети, передано вимушено переміщеним, що проживають у нашій громаді в рамках Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй. Попередній транш продовольства надійшов нещодавно і був  адресно  вручений у частині старостатів. Вчора, сьогодні та найближчими днями одержать   продовольчу підтримку переселенці з решти населених пунктів громади.  

16:30 15.09.2022

Заходи окультурення сільських просторів у Зарічанці

Заходи окультурення сільських просторів у Зарічанці

Попередніми днями у селі Зарічанка активно проводилися заходи благоустрою та окультурення території. За ініціативи старости села Надії Яблонської та за підтримки місцевих мешканців облаштовувалися європарканом локації перед сільським Будинком культури. Приємно спостерігати, як центр села - після створення раніше квіткових зон та  проведених  заходів господарського характеру тепер - набуває привабливого та сучасного вигляду. А разом з тим розпочато роботи з укладання відмостки навколо адмінбудівлі старостату. Бруківка для встановлення закуплена ще раніше в рахунок угоди про соціальне партнерство з місцевим агроформуванням «КОНТИНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП». Принагідно зазначити, що до проведення робіт долучаються не лише місцеві мешканці, але й переселенці, які сьогодні проживають у Зарічанці.

10:21 15.09.2022

Відновлено вуличне освітлення

Відновлено вуличне освітлення

Днями по вулиці Б.Хмельницького та Довженка, що у Почапинцях,  через пориви вітру сталося пошкодження   електромереж. Також потребували ремонту через неполадки лінія освітлення ще по двох вулицях -  Кармелюка та Незалежності. Сьогодні      працівники «Комунсервісу»  із залученням комунальної техніки провели ремонтні роботи, в результаті чого вуличне освітлення було відновлено. 

16:45 14.09.2022

Триває акція по заготівлі картоплі

Триває акція по заготівлі картоплі

Від села до села шириться та активно підтримується місцевими мешканцями ініціатива  з поповнення запасів картоплі. Цьогорічний урожай та небайдужість селян дають можливість заготовити достатньо - і для потреб Чемеровецької лікарні на харчування хворих стаціонару, і для  продовольчої підтримки військових частин, і для переселенців, що зимуватимуть у наших населених пунктах. Наразі активний збір триває у Кугаєвецькому та Сокиринецькому старостинських округах.

16:41 14.09.2022

Засідала конкурсна комісія

Засідала конкурсна комісія

Днями у залі засідань селищної ради відбулося   засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території  громади. У визначені відповідним Положенням терміни надійшла конкурсна пропозиція від одного учасника – КП «Комунсервіс». Учасник конкурсу відповідає кваліфікаційним вимогам,  його конкурсні пропозиції відповідають конкурсній документації. Таким чином, конкурсна комісія визнала комунальне підприємство «Комунсервіс» виконавцем послуги з вивезення побутових відходів на території Чемеровецької селищної ради терміном на 1 рік з моменту підписання відповідного договору.

16:35 14.09.2022

Працювала Школа першої допомоги

Працювала Школа першої допомоги

Сьогодні представники Кам»янець-Подільської  міської організації Товариства Червоного Хреста України безкоштовно провели тренінг з першої  допомоги.  Участь у заході   взяли 17 осіб  з числа  працівників закладів загальної середньої та  дошкільної освіти  та  внутрішньо переміщених осіб. Учасники  отримали  сертифікати про проходження курсу європейського зразка.

16:37 13.09.2022

Пріоритетні завдання

Пріоритетні завдання

На черговій зустрічі у Центрі модерації заступники директорів з виховної роботи конкретизували використання інноваційних методик формування ціннісних орієнтацій, практичну реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання та науково-методичне забезпечення діяльності класного керівника на сучасному етапі.

16:22 13.09.2022

Школи повернулися до очного формату навчання

Школи повернулися до очного формату навчання

З учорашнього дня в закладах освіти громади  для усіх  школярів відновлено  навчання  в очному режимі. При включенні сигналу «Повітряна тривога»  освітній процес буде перерватися та усі його учасники слідуватимуть у приведені у відповідність  до вимог укриття. З учнями проведено заняття з питань безпеки життєдіяльності та практичні тренування щодо дій у разі оповіщення про небезпеку. Слід зазначити, що при організації навчального процесу в офлайні,  як основна умова, бралася до уваги розрахункова місткість споруд цивільного захисту, облаштованих у закладах або поруч. У дитячих дошкільних закладах, окрім Чемеровецького №2 «Червона калина», який оснащений укриттям, наразі проводяться лише короткотермінові заняття з дошкільнятами

14:02 13.09.2022

Ремонт вуличних водомереж у Збрижу

Ремонт вуличних водомереж у Збрижу

Сьогодні комунальна техніка та майстри «Комунсервісу» працювали в одному із сіл Сокиринецького старостату. Проводилися ремонтні роботи в Збрижу по виявленню та ліквідації пориву на вітках водогону по вулицях Центральній та Квітковій. Спеціалістам активно допомагали місцеві мешканці.

13:54 13.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь