Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Станом на 6 травня  ситуація на території   громади  стабільна та керована

Станом на 6 травня ситуація на території громади стабільна та керована

  Усі заклади соціальної інфраструктури та комунальні служби працюють у штатному режимі. В стаціонарі Чемеровецької багатопрофільної лікарні перебуває 107  хворих,   захворювань на COVID не виявлено.  Чисельність вимушено переміщених, що  проживають в наших населених пунктах, становить 2582 осіб, з них 794 дитини.  У ЦНАПі оформлено 1898 допомог для внутрішньо переміщених осіб.   Селищною радою формуються пакети документів для виплати компенсації за комунальні послуги  мешканцям громади, що прихистили переселенців. У селах громади проходить підготовка до відзначення 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

14:23 06.05.2022

З любов'ю до матусі!

З любов'ю до матусі!

Напередодні Дня матері, яке святкуватимемо вже у цю неділю, у Чемеровецькій центральній бібліотеці для дітей відбулась майстерка «Зроблено з любов'ю» під час якої  маленькі чемерівчани і внутрішньо переміщені українці створювали красу власними руками . Ось яких класнючих букетів ми навиготовляли!

12:13 06.05.2022

Маємо чудову новину: Запрацювала багатофункціональна дитяча кімната!

Маємо чудову новину: Запрацювала багатофункціональна дитяча кімната!

В рамках проєкту #ВільноХАБ  на базі Чемеровецької центральної бібліотеки запрацювала багатофункціональна  та довгоочікувана дитяча кімната для внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто має бажання корисно та цікаво провести час.

12:02 06.05.2022

Для переселенців та бійців-односельчан

Для переселенців та бійців-односельчан

До цих категорій завжди з особливою увагою ставляться мешканці наших населених пунктів. Днями за сприяння ТОВ «ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА» у Кочубієві надано пакунки з борошном для тих, хто тимчасово обживається у селі. А жителі Кормильчанського старостинського округу  вкотре долучилися до збору продовольчих посилок, які адресно надійдуть до їх односельців у військові частини.   

11:47 06.05.2022

Продовжують  улюблену справу

Продовжують улюблену справу

Для людей, які до війни могли успішно себе реалізувати у своїй професії, вимушене переселення і втрата улюбленої справи – питання дуже проблематичне. Саме тому чимало переселенців, що живуть сьогодні у наших селах, долучаються до місцевих заходів благоустрою, дехто садить городину на присадибних ділянках. А от Віктор Лещенко  з Маріуполя, котрий працював тренером з футболу дитячої команди  «Шахтар» на "Азовсталі", сьогодні тренує юних футболістів у Летаві.   Анна Полевикова з міста Лозова, що на Харківщині, працювала до війни 10 років майстром манікюру.  А сьогодні надає  послуги чемерівчанкам. Свою перукарську справу у Зарічанці продовжує Людмила Пугачова з Київщини. А фітнес-тренер з Миколаївської області Наталя Мороз, що тимчасово проживає у Вишнівчику, активно набирає групу для занять.

11:39 06.05.2022

Заходи благоустрою у селі Хропотова

Заходи благоустрою у селі Хропотова

Сьогодні понад два десятки мешканців села згуртувалися і прибирали кладовище. На допомогу людям для  корчування старих дерев було направлено екскаватор комунального підприємства «Комунсервіс». А потім   технікою  ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» завезено землю для укріплення дамби на місцевому ставку.                                                                                                   

16:29 05.05.2022

Організовуємо гуманітарну підтримку постійно

Організовуємо гуманітарну підтримку постійно

У населених пунктах громади наразі проживає  2582 внутрішньо переміщених особи, зокрема, у селах Зарічанського старостинського округу-132.  Дехто оселився ще з початку війни, дехто прибув нещодавно. Наша громада підтримує переселенців з перших днів.  А днями  завдяки  ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ "ТОВАРИСТВО "КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ- ВІСБАДЕН"  надано гуманітарну допомогу переселенцям та соціально незахищеним верствам населення Зарічанського старостату.

13:58 05.05.2022

Новини з продовольчого фронту Чемеровеччини

Новини з продовольчого фронту Чемеровеччини

До Великодніх свят громада Чемеровеччини активно попрацювала на забезпечення як святковими смаколиками, так і необхідним буденним продовольством і для воїнів на передову, і у військові частини, що проходять злагодження, і для мешканців тимчасово окупованих територій, і для визволених регіонів, ну і, звісно, для переселенців, що поживають нині у наших селах.

13:10 05.05.2022

Весняні толоки тривають

Весняні толоки тривають

Весна прикрашає наші села буянням зелені та квітів. А люди організовуються на проведення   благоустрою, прибирання територій та окультурення сільських просторів. З початку весни і досі такі заходи проводяться в усіх старостинських округах громади. Продовжуємо прибирати сквери, парки, прилеглі території, узбіччя, відпочинкові локації. При необхідності залучається техніка «Комунсервісу» або місцевих агроформувань.

10:50 05.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь