Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

В ході підготовки до знаменної дати

В ході підготовки до знаменної дати

Традиційно у ці травневі дні і цьогоріч, напередодні 77-ї річниці перемоги над нацизмом, у населених пунктах громади активно проводяться заходи з впорядкування територій довкола пам'ятників, пам'ятних знаків, обелісків та братських могил тих, хто загинув, визволяючи Українську землю від ненависного фашизму у роки Другої світової війни. У заходах  благоустрою разом з місцевими мешканцями беруть участь переселенці,що проживають у населених пунктах.

16:53 04.05.2022

Для спільного здійснення права на свободу віросповідання

Для спільного здійснення права на свободу віросповідання

Сьогодні у Чорнянському сільському будинку культури відбулися збори віруючих мешканців села з нагоди обговорення питання про доцільність подальшого перебування місцевої релігійної громади у складі УПЦ московського патріархату.

15:55 04.05.2022

Якісне та безперебійне водопостачання – це важливо

Якісне та безперебійне водопостачання – це важливо

Днями у селі Сокиринці завершено будівництво ще однієї вітки водогону для жителів  вулиці Садова. Працівниками комунального підприємства «Комунсервіс» прокладено 700 метрів водопровідної труби. Жителі вулиці також долучилися до робіт з будівництва.     

13:54 04.05.2022

ЗАЯВИ ПОТРІБНО ПОДАТИ ОПЕРАТИВНО  ДО 5 ТРАВНЯ!

ЗАЯВИ ПОТРІБНО ПОДАТИ ОПЕРАТИВНО ДО 5 ТРАВНЯ!

До уваги власників житла, які розміщують в себе внутрішньо переміщених осіб та зареєструвались для одержання   компенсації за комунальні послуги.   Нагадуємо вам, що в рамках соціального проєкту «Прихисток» для нарахування компенсації за квітень 2022 р, вам необхідно до 5 травня(включно) звернутися до старостату (за місцем проживання) або у відділ архітектури та містобудування селищної ради (для мешканців Чемеровець) із  заявою встановленої форми. Додатково інформуємо, що згідно останніх внесених змін до постанови №333 компенсація особам, що розмістили чотирьох і більше внутрішньо переміщених осіб, а також осіб з інвалідністю, осіб старше шістдесяти років, одиноких матерів, членів багатодітних сімей, членів сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, інших вразливих груп населення, буде виплачуватися за рахунок   коштів міжнародних організацій, благодійних організацій та громадських об’єднань в рамках домовленостей, узгоджених з Мінрегіоном. Пропонуємо для ознайомлення  алгоритм реалізації програми.

13:28 04.05.2022

Звернення розглянуто за місцем проживання громадян

Звернення розглянуто за місцем проживання громадян

Днями працівники селищної ради  врегулювали земельні спори  за заявами мешканців села Андріївка. Для вирішення спірних питань залучено працівників земельного відділу та Андріївського старостату. Членами комісії проведено роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень та за необхідності  встановлено межові знаки.

17:11 03.05.2022

Проведено ремонтні роботи

Проведено ремонтні роботи

        Силами працівників Більського старостату та комунального підприємство «Комунсервіс» Чемеровецької селищної ради проведено ремонтні роботи по відновленню покрівлі даху Більського ДНЗ «Берізка»,  що була пошкоджена днями поривом вітру.

16:05 02.05.2022

Символіка агресора буде демонтована

Символіка агресора буде демонтована

Депутатським корпусом Чемеровецької селищної ради  на черговому пленарному засіданні  прийнято рішення про  демонтаж пам’ятників та пам’ятних знаків, декоративних елементів (зірка, вінок, написи російською мовою, барельєфні зображення радянського герба, барельєфні зображення золотої зірки героїв радянського союзу, барельєфні зображення ордена вітчизняної війни ) на обелісках, меморіалах  та символах вічного вогню (зірка), встановлених  на території населених пунктів громади. Також буде демонтовано пам’ятний знак  «Танк «ІС-3» у селищі Чемерівці по вулиці  Гусятинське шосе.

14:36 29.04.2022

Прийнято Звернення до прихожан церков московського патріархату

Прийнято Звернення до прихожан церков московського патріархату

Учора, в час, коли триває повномасштабна жорстока та нелюдяна війна проти українського народу, на пленарному засіданні депутати Чемеровецької селищної ради схвалили текст Звернення щодо розгляду сільськими релігійними громадами питання про припинення діяльності церков московського патріархату  на території населених пунктів громади.

13:59 29.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь